- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
ZakRob
senior tag
Nálam a ccc-ből eltűnt az overclock fül (néha visszajön újraindítás után), volt már valakinek ilyen problémája?
-
ZakRob
senior tag
Tegnap felraktam a 4850-esre a vf700-ast, idle-ben 20 fokot csökkent a hőmérséklet a 30%-on járatott gyárihoz képest. A furmarkot is kipróbáltam a kíváncsiság kedvéért, itt olvastam róla először, azt nem igazán bírta, de gondolom egy játék sem tudja majd megizzasztani annyira a kártyát , mint ez. Remélem a ramsünik és a VRM-re rakott bordák nem fognak leesni.
-
ZakRob
senior tag
Mi az ami a kártya végén van és erre is rányúlik a gyári hűtőborda (4850-nél), létezik rá passzoló borda, amit lehet boltban kapni, ugyanis cserélném a gyárit?
-
ZakRob
senior tag
Ha a venti szabályozást beállítom manualra egy profillal, utána hogyan tudom visszaállítani automatikusra?
-
ZakRob
senior tag
Ma meglett a sapphire fullos 4850-em (még pendrive-ot is kaptam
).
Szóval kíváncsiságból futtattam egy 3dmark05-öt és 10E feletti pontot kapok kicsivel.
Ennyire sokat számít milyen gép van alatta és, h csak 1.0-ás a pci-e foglalatom? -
ZakRob
senior tag
Catalystból honnan lehet letölteni internationalt ?
-
ZakRob
senior tag
Értem, akkor érdemes lesz lecserélnem, mivel a házam is jól szellőzik és nekem Cu-m van. A rambordákat is feltetted, nincsenek túl közel a GPU-hoz a memória chipek, nem érnek össze a hűtőventi bordájával?
-
ZakRob
senior tag
Ma vagy holnap meglesz a sapphire 4850-em, a mostani kártyámon van egy vf700-as és azt hiszem rá fogom tenni az újra. Szerintetek származik előnyöm belőle?
Még ha ugyanúgy hűt is, de halkabb, mint a gyári, abban az esetben is csserlném. -
ZakRob
senior tag
Nyugassatok meg, el fog indulni a lapomban egy 4850-es?
Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest