- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
blck1
tag
-
blck1
tag
elírásnak nem elírás csak a 2nek köze nincs egymáshoz
, kicsit érthetetlenül írtam (elnézést), annyi a lenyég hogy szekeztettem magamnak egy profilt amiben kinyomom a PowerPlay-t, és ezután jelentkezett a hiba, majd amikor letöröltem a profilt és az alap beállításokat használtam nem tűnt el a hiba. a ventivezérlés-t amit csináltam azt meg csak azért írtam le mert ATT ben ha manuálisan szabályzom a ventit akkor szétesik a kép és hasonló lesz ahoz amit most produkál. felrakom a 8.9es catalystot megnézem azzal mi eredmény lesz
-
blck1
tag
aham, és azt hogy vagy hol tudom mgy vagy hol tudom megnézni hogy megsültek e?
sehogy? hát ha tönkretettem felakasztom magam, amúgy 1 hétig jó volt, azóta szar mióta megcsináltam a profilt hogy ne vegye lejebb az órajeleket ha nincs akkkora terhelés (ha jól tudom akkor ez a PowerPlay).
-
blck1
tag
Sziasztok!
van egy Sapphire HD4850 512MB Dual slot fan-os kártyám
és ilyeneket produkál
[link]
na most ez mi lehet? driver hiba? eddig csak a 8.10 est próbáltam hotfixel, meg anélkül
mondjuk ezután ha rebootolok akkor eltűnnek ezek a pixelek a képen, de ezek a jelenségek nem csak ezeken a helyeken jelennek megnéha pont amikor írok valamit és előbukkan
majd ha odateszem a kurzort eltűnik... nagyon zavaró
ha pedig egy játékba belépek akkor meg elszíneződések vannak
és még hozzáteszem ha az ATi tray tools fennt van, CCC vel vagy anélkül, teljes káosz lesz, egy csomó játék nem indul el, amikor próbálom szabályozni a venti-t akkor meg szétesik a kép.
tehát kérdésem most mit tegyek?alig 2 hetes a kártya és máris hibás
a hiba amúgy akkor jelentkezett először amikor felraktam az ati tray tools-t és manuálisan lejebb vettem a ventit 25%-ra, dehát azóta már gép reinstall is volt
de általában akkor zavarodik meg a kép, amikor piszkálom az órajellel kapcsolatos dolgokat, 1 napja átírtam az xml fájlt hogy ne vegye lejebb az órajeleket amikor nincs 100% terhelés alatt, tehát kinyomtam a PowerPlay-t
a válaszokat előre is köszönöm
Üdv. KrisztiánUI: a helyesírási hibákért bocsi
Aktív témák
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest