- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
GeryGS
csendes tag
Nem valószínű... eleve meleg a kártya, de állítólag a 80 fok az átlagos nála...
A DIRT-t a tőle telhető legmagasabb beállításokkal játszottam és minden szép volt...AITD - max graf-nál rendszeres reboot
Flat Out - max graf-nál rendszeres reboot
Bionic Commando ReArmed - rendszeres rebootNem hiszem,h melegedés, vagy beállítás függő a dolog... Pláne, hogy legutóbb csak lefagytam, nem rebootolt, ellenben fagyás után iszonyat hangosan kezdett pörögni a venti, amit csak egy resettel lehetett orvosolni... innentől tényleg nincs több ötletem.
Visszatettem a régi 6600gt-met és azzal semmi ilyen probléma nem volt... Uhogy, a gép hnap robog be a boltba és meglátjuk, mit lehet vele kezdeni
-
BandiHUN
veterán
ez úgy lehet,hogy nem 3dmarknak kell hinni,hanem játszani...
egyébként a mark egy fix feladatot nyom a vidkarikra,ami nem ugyanúgy terhel,játék meg van sokféle,sokféle beállitással.ráadásul a markok évente jönnek,játékok meg sokkal gyakrabban,és azokkal azért igyekeznek a vidkarik fejlődését követni/megjósolni...
Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest