Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
sasha007 #11714 üzenetére
Hát az csak meghajtja mán.
Egy darabig azért kihúzod azzal is.
IreN!CuS : Minek az a régi játék már, tesztelgetni jó, de egyébként vannak nála jobb játékok is. Én személyszerint várom a Far Cry 2-őt, és bízom benne hogy csiszoltabb lesz egy kicsit a cryfos-hoz képest.
Jó vagány vagyok a 2600XT-mel, meg az E4500-al mi?
-
wolfman
veterán
válasz
sasha007 #11711 üzenetére
Nem tudom nálatok mi a helyzet azzal a két VGA-val, de nálunk már látom lelki szemeim előtt, hogy amikor beszerelem az új 1db 4870-esem, következő hónap elején anyám két kézzel fogja visszatolni a szemét a villanyszámla fölött!!! :-s
Belegondolva, nagyon szép és jó dolog, hogy ilyen jók lettek ezek a kártyák, de vajon meddig fog ez a fogyasztás dolog fajulni? Már ez is 160W-körül táplálkozik ami hozzáadva a gépemhez már nem is olyan kevés. Lassan kevesebbet fogyaszt a mikrónk! :-s
-
janos666
nagyúr
válasz
sasha007 #7000 üzenetére
Nemnagyon lehet még róla mit mondani. Az ATI licencelte a Havokot, elvileg a később, GPU-n is futni képes Havok verziók felismerik majd az RV6xx-től újabb kártyákat és be tudják vonni a fizika számolásába. (Mint a Geforce PhysX) De még nincs ilyen játék, tudtommal nem is híresztelt még senki ilyet a saját motorjáról. MAjd 1-2 év múlva meglátjuk.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged