- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
gabx76 #44683 üzenetére
Jóval masszívabbnak néz ki a vnf100 szvsz. Valszeg jobb is lenne.
cellpeti: Ha nem indokolja semmi a cserét, akkor egyszerű a képlet: Ne cserélj!
Annak a kártyának ilyen magasak az üzemi hőfokai. Ha nem tapizod percenként, akkor egyáltalán nem gáz.
Az s1+ venti árát meg inkább bulizd el Kijönne belőle 6 liter vodka a teszkóban.
Vagy vegyél nőnapra barátnődnek valami ajándékot. Esetleg lepd meg magad egy szegecses tangával. Na ugye, hogy ugye! ?^^ -
dangerzone
addikt
válasz
gabx76 #44665 üzenetére
Köszi az infót. Végülis nem vészes. Jobb mint a referencia.
Én személy szerint ha már hűtőt cserélek, nagyban cserélek. De ez nézőpont kérdése.cellpeti:: Nekem accelero s1 rev 2-őm van + 12cm-s venti, mert passzívan csak jól szellőző házban érdemes tartani. Nekem meg 7000 ft-os asus házam van, szóval ott kell a plusz venti.
Hát 2d-ben átlag 25 fokkal , 3d-ben átlag 35 fokkal javult a kártya hőmérséklete. Én speciel vettem még plusz memőriasüniket, hogy a feteken meg a vrm-eken is legyen, mert melegszenek ,mint a disznó. A venti meg jól elkevergeti mindenfele a levegőt. Így szerintem egész jó lett a cucc. Mondjuk hozzátartozik, hogy én csak azért cseréltem hűtőt, mert vmi túlmelegedett a kártyámon. Használtan vettem ph-n. Anno tesztkártya volt, ezért nem volt teljesen 100%-os. A refhűtő is nekem elég lett volna, mert att-vel beszabályoztam, és hangos sem volt úgy egyáltalán. A kari meg alapesetben simán bírja a 100 fok közeli hőmérsékletet.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest