- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
Gambit #14048 üzenetére
Én nem preferálom a márkát, volt már Chieftec tápom, többet nem veszek, és igyekszem is lebeszélni róluk, akit tudok. Szerintem hangosak (legalábbis az alsó árkategória, a GPS-ek - drágábbakat nem hallottam még, de nem is érdekel, ha már drágább tápot veszek, az meg Corsair lesz
)
¤Demes¤: Akkor úgy legyen.
aya: Lehet, hogy még a CF-et is bírná az a táp, bár nem fogadnék rá. Na meg ha már CF-e van az embernek, akkor illik egy jó tápot alátenni.
VR6-Fan: Hogy milyenek a Chilla RAM-bordái, nem tudom (ma meg fogom tudni). De itt nagyon ajánlották. Nekem meg az nem megoldás, hogy veszek egy S1-et (kb. 5k) + normális 12 centis hűtő (2k) hűtőborda-szett (nem tom mennyi), és akkor marad a hangkártyám meg a VGA között kemény 1-2 centi.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- YouTube
- Apple MacBook
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged