- Külföldi SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
aya
addikt
Igazad van elég durván leesett az ára az új generációnak hála az árversenynek, remélem marad ez a tendencia, és akkor a premier után 1-2 hónappal be is lehet majd szerezni nálunk is értelmes áron...
Itt a ph-n is kezd kialakulni egyfajta árverseny az eladók között ugyhogy talán nem lesznek most olyan elvetemült árak mint karácsonykor. -
[CS]Blade2
addikt
Akkor majd a Média márk-ban eladják, ott a 8500GT kerül 20K-ba, a x1950pro pedig 44K-ba, meg van 2600XT vmi 35K-ért
Kérdeztem multkor, lesz vmi már tipus is, pl 8800GT ?
- Á most fogunk összerakni egy gépet amin a crisys fog futni egész nap 8500GT-vel. Nagyon izmos kártya ez, már DX10-es
gratuláltam a 8500GT-hez, aztán megrendeltem neten a XFX 9600GT XT-t -
leviske
veterán
Annó októberben ugyan ugy rossz órajeleket tudtunk és csak 1-2 héttel a megjelenés előtt lettek HD3800-asok.
Ami jelenleg elég kitartó, az a 850/1050 a HD4870-nek és 650/850 a HD4850-nek. Csak az a gond, hogy vagy nem fog számítani semmit az órajelük, vagy túl nagy különbség lesz a két kártya közt.
Bár mondjuk az árkülönbség is megvan egy ekkora teljesítménybeli különbséghez. (350$ vs. 250$)
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz júni 11.-én és arra is, hogy a GT200 beelőzi-e? És arra is nagyon kíváncsi leszek, hogy mikorra fog normalizálódni az áruk magyarországon...
-
janos666
nagyúr
Szerintem most ez a belinkelt mese arról szólt hogy az alapból 650Mhz GPU clockos 3850 tesztpéldányával ültek le szórakozni és azt sikerült 990Mhz-re húzniuk. (gondolom default core/shader szorzón; de remélem később legalább szabadon lehet majd állitgatni a core és shader órajeleket, ha mástnem a szorzót BIOS editorban...)
De abszolut nem látom értelmét hogy mi értelme és célja lenne ilyesmi infót kiszovárogtatniuk belső alkalmazottaknak hogy meddig sikerült tuningolniuk egy tesztpéldányt.
Kit érdekel ez most mikor lövésünk nincs mit tol ki benchmarkokban alapórajelen, de még az is hományos pontosan mekkorák azok az alapórajelek. Már csak azért is érdektelen infó mert nagy eltérések lehetnek egy engineering sample és egy retail között, akár javára, akár rovására... -
janos666
nagyúr
Az első sor után nem konkrétban neked szólt a többi bekezdés.
Ez most tényleg EXTRAOFF lesz:
Amúgy úgy is nézhetem hogy te vettél volna egy 8800-ast, kerül amibe kerül, aztán jött egy olcsó radeon és az lett helyette. Most több pénzed maradt, de lassabb a géped, pedig azt a pénzt gondolatban rászántad már a gépre és nincs rá garancia hogy értelmesebb dologra költötted utánns (lehet hogy elittad, lehet hogy értékes dolgot vettél belőle, nem tudjuk) -> nem feltétlenül jártál jobban
EXTRAOFF vége... -
janos666
nagyúr
Hát ha ugyanezt egy 3870-el és nem 50-el adod elő még találtam is volna benne realitást mert a 70-est nem hagyja ott olyan durván a 8800 mint az 50-est.
Én nyíltan nv párti vagyok ma is mint mindíg, de annakidelyén megvártam a HD2900-ast mielőtt megvettem a 8800GTS-t. És akkori teszteket mérlegelve pártatlanul nézve is jobb vétel volt a 10-15k-val olcsóbb és akkori játékokban picivel gyorsabb vagy egál 8800GTS-320 mint amennyiért akoriban adták a 2900XT-t (és a pro csak későb jött).
Aztán telt az idő, kicsit összeszedték magukat az ati driverek is mire kijött a 3870-es. Ekkor megint megnéztem megérné-e lecserélni a 8800GTS-t 3870-re? Válasz: Nem, ha valami öregebb kártyáról váltanék akkor is sokkal jobban megérné egy 8800GT. És nem csak aznap hanem előreláthatóan még életciklusa végéig.
Aztán most jött a Gef9800, erre is egyértelműen csak passzal tudtam válaszolni, de jön ez az ígéretes 4870.
Erre most azt mondom megveszem, mert jelenleg jobb lesz mint egy Gef9800-as és megéri majd a ráfizetést lecserélni rá a mostani kártyám. Aztán mire kintlesz a GT200 nemhiszem hogy pilnatnyi helyzetben is annyival gyorsabb lesz hogy megérné eladni a 4870-est és lecserélni, de már ott lebeg majd az ember szeme előtt az is hogy: na igen, most lassan tényleg nem árt már DX10.1-es kártyát venni a jövőre nézve.Nade még mostantól a jövőbe érheTI meg ilyen kártyát venni, szóval aki már a 2900XT-t is azért vette meg mert előrelátó az szerintem leejtette a szódásszifontalpat a fejéről és a fasza hegyéig se látott el. (már elnézést, csak sose birom mikor valaki marha okosnak hiszi magát mikor épp butaságot csinál és ezzel még erkölcsi előnyt is titulál magának a bölcsessége mellett - aki tudatos hülyeséget csinál húzza meg magát, ne ezzel villogjon, tudom ilyen a világ, de attól ez nem helyes magatartás)
Szabad csak azért ATI kártyát venni mert neked az tetszik és az nv-t utálod, ahogy fordítva is, csak ha ez épp egy valós helyzeteket mérlegelve rossz döntés akkor ne állítsd be se bölcseségnek, vagy erkölcsiségnek. Azért teszed mert téged boldogít, és ez a lényeg, de attól még a világ felé nézve hülyeség.
Azért vett 2900XT-t aki vett mert ugyan olyan olyan elvakult volt mint én mikor annak idelyén FX5800-ast vettem. Akkor tényleg 9800-as radeont kellett volna vennem, de senki se mondja hogy ma jobban járt egy 3870-essel mint egy 8800GT-vel, mert kb egy áron utóbbi mai játékokban lényegesen jobb.
Esetleg aki majd 4870-et vesz van esélye rá hogy még jól dönt (ahelyett hogy várná és megvenné a GT-200-ast), de nem biztos, csak most én így tippelek. (és nem jósolok, tippelek)
Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi SIM-ek itthon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Xbox Classic / Xbox 360
- Hardcore café
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest