- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Nézz rá az NVIDIA nvflash-ére. Ha jól olvastam van olyan akpcsoló amivel teljesen figyelmen kívül hagy minden kártyára vonatkozó infot szinte csak az EEPROM-ot látja. Attól tartok viszont hogy ezzel is az lesz a gond hogy állandóan a másik kártyát akarja majd flesselni... Más ötletem pillanatnyilag nincs, talán segítene egy külső EEPROMégető de akkor lell a kártya EEPROMjának lábkiosztása is...
-
rudi
nagyúr
Hali!
Kétszer próbáltam elküldeni a levelemet de ez a nyomi freemail visszadobta...
Lényeg: ha nincs deviceID akkor sajna a flesser nem tudja hol keresse a flesselendő EEPROM-ot. Elvileg azért nincs gond mert ott van az csak kellene valami proggi ami nem kérdez csak rápakol valamit. Sajnos én nem vagyok azon a szinten hogy ilyet csináljak, de írj mail-t a RADedit vagy a RivaTuner gyártójának vagy valamelyik rage3D-s emberkének, ők biztosan útba tudnak igazítani.
rudi -
rudi
nagyúr
-i-re nem talált semmilyen kártyát? PCI-s VGAval nézted a -i-t? I, vel kell valamit találnia! Nem 8×AGP-s alaplap (arra mondták hogy nem szereti a flesset bár nekem eddig nem volt az NF7essel gondom)?
Próbáld ki a legújabb Flashrom-ot, www.ocfaq.com downloadjában van egy halom BIOS társaságában, nekem pl. gigabyte kártyáhkoz ezzel lehetett flesselni 1.5ös Atiflashel meg nem hagyta magát még -f (force-val sem) kapcsolóval sem.
Van egy olyan hogy dumpbios (most nemtim pontosan hol láttam, keress rá a netev vagy az 5900XT vs 9600XT topicba mert ott emlegettem), az akármilyen BIOSt ami a RAMba kerül leír a saját könyvtárába Bios.bin fileba. Csinálj booltemezt, autoexecbe dumpbios és rámenti a BIOS-t, nézd meg radedittel hátha kisül belőle valami vagy küldd el nekem mailban.
Jó lenne tudni haverod hogyan járt el amikor ''kinyírta'' a bios-t...
Aktív témák
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Horgász topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest