- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Aktív témák
-
gakoska
tag
na, voltam olyan okos és ügyes h ellátogattam az asus oldalára, ahol megnéztem h ebbe a lapba az fsb-t 1es lépésenként 200-tól 250-ig lehet állítani...
hát, majdnem meghaltam a röhögéstől h én itt mit szenvedek vele...LOL
bocs mindenkitől akinek az idejét raboltam...
szerk.: esetleg biosfrissítés formájában várható ennek a fícsörnek a módosítása? v ilyen nem szokott lenni?
[Szerkesztve] -
gakoska
tag
visszatérve a rossz helyen lévő témához
megpróbáltam mindent, ht3, cpu1,65 ram 2,7 volt,szorzó 9, fsb 250, és működött, majd restart, fsb 251, és nem működött... na mind1, annyira nem tragédia, 2,5GHz-en 4-es HT-vel meg 500MHz-en stabilan járó proci meg ram sztem elég lesz nekem egy ideig. kösz a segítségeket, kellemes pünkösdöt
-
gakoska
tag
hol lehet levenni a szorzóból? mert én sehol nem találom...
1009.02-es bios -
gakoska
tag
üdv
Van egy kis problémám a procimmal, nevezetesen az, hogy nem akar 250-es FSB-nél feljebb elindulni. Már 251-en sem. Alaplap K8N-E Deluxe a legfrissebb béta biosszal
a ramom egy kingmax hc 500-as, ami 250-ig szépen emelkedik is szinkronban az FSB-vel, nagyon durva késleltetéseket kibír még 500 MHz-en is, de akármennyire szar késleltetéseket is állítok be neki 250 felett sehogy sem indul el.
Ha a HT 4-en van úgy is megy 250-en, de ha visszaveszem 3-ra, akkor sem megy afölött
A gép beindul, de kép nincs, Clear CMOS, aztán müxik.. A táp egy 360Wos Enermax, annak bírnia kell.
Akinek van ilyen procija v tud vmi megoldást írjon.
Kösz
(v lehet h bele kéne nyugodnom abba h ennyit bír ez a proci?)
Aktív témák
Hirdetés
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest