- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Aktív témák
-
finest
addikt
A K8N-E topikban kellene érdeklődnöd!
Nekem is ilyen procim van, én a Ramokat 2.6V-on járatom, 230-as FSB mellett a procim 1.61-1.64 között vesz fel (Asusprobe) -ezt a BIOS-ban Auto-n hagytam. Nekem Kingston ramjaim vannak (3-3-3-8), de azok sem bírták az SPD-ét meghaladó beállításokat. -De ez jogos is, hiszen a túlhajtást érdemes lazább ram időzítések mellett csinálni... -
nRu3
addikt
ittBővebben: link
ezért nem kelet volna nyitni 1új totyikot, egyébként a lapnak van saját topikja a problémádat ott is megkérdezheted volna Bővebben: link -
Neck
veterán
Oszd le a RAMot, hogy ne zavarjon be!
HTt állítsd 3ra!
Adj neki egy kis feszt.
Teszteld. Ha szar, akkor a procinak ott a vége. Sorry. Megpróbálhatod még azt is, hogy hátha a lap nem bírja az FSBt, vegyél el a szorzóból, és nyomjad neki. Ha megint lehal 250 felett, akkor a lap nembírja az FSBt, (szerintem bírnia kéne) ha nem hal le, akkor meg a procinak ott volt a vége. -
sube
aktív tag
Hello
Nekem is 3000+ m van Abit AV8 lapba. Leirom, nekem hogy ment egy 512/400 kingstonnal(default: 3-3-3-8)
9x260 fesz emeles nelkul
ezutan egybol belevagtam a surujebe
9x280 hoz mar kellett 1.5V
9x285 nal 1.525V
9x290 1.6V
9x300 nak viszont az 1.75V sem volt eleg :\
295fsb vel nemprobaltam, de majd megnezem. Ja es a ram levolsz osztva 266 ba! Probald ki te is ugy.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPad topik
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest