Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Garmin topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
Szvsz nem kell idézgetni az összeset, aki kiváncsi rá az olvassa az index-et is.
Bővebben: link aki pedig eddig nem tette, annak itt a link.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
csodás

Bővebben: link -
Sixkiller6
őstag
én akár azt is el tudom képzelni, h ismer esetleg vkit, aki tökéletesen beszél angolul? szal ez nagyon gyenge ellenérv, h ő nem beszél jól angolul.
ezzel semmit nem mondok, tisztelem, becsülöm gécsek tibit, kizártnak tartom, h évekkel a pályafutása befejezése után ilyesmit tegyen.
de ez nagyon gyenge, h ő nem lehet, mert nem tud angolul... -
net84
őstag
Miért nem? Miért igen?
NE tévessz össze azzal, aki másra erölteti a véleményét. EZ AZ ÉN SAJÁT VÉLEMÉNYEM és amíg nincs bebizonyítva az ellenkezője, addig nem változtatom meg. Azt pedig nem tartom bizonyítéknak, hogy ...ő mondta, hogy nem ő volt...
Ennyi erővel: más azt mondja, hogy ő volt és ezt már többen mondják....
Tények kellenének!
Addig marad a véleményem! -
törölt tag
Ok megtaláltam:
az elejéről:
Volt egy olyan kép is az MTV1-en a sajtótájékoztató alatt a tanácsháza előtti tömegben, hogy szégyeld magad Tibi!!!!!
Véleményetek......
Szerintetek ki az a Tibi, csak nem a Gécsek? Mi oka lenne, hiszen ő már ezzel sem lesz se több se kevesebb?
Köztudomású, hogy nagyon rondán vált szét a szhelyi dobó szakosztály. Igaz, hogy én is szhelyi vagyok, de ez már régebben volt, nem emlékszem az okára (valami piszkos anyagiak voltak). Azt viszont tudom, hogy ki nem állhatják egymást. A Vida is legjobb tudomásom szerint Németh Pali bá tanítványa volt (nem is volt más edző akkor)
Emlékeztek, a Gécsek is el volt tiltva 2 évig dopping miatt, és ő is Pali bá tanítványa volt. Na ezért nem beszél a Gécsek Annusékkal. Gondolom a szombathelyiek ezért gyanakodnak a Gécsekre, de szerintem ez csak gyanú. Gécsek egyébként biztos nem tud jól angolul.
Hé Most már akkor huzzatok bele, amit ti tudtok azt ne csak ti tudjátok.
Gyerünk!!!
szerk: Ez persze gyakorlatilag semmi csak egy indíték de ettől még lehetett másik 100 ember is.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Ez igaz.

Egyébként ez a legfrissebb: ''Úgy tudni, Fazekas hajnal háromkor kiborult, nem bírta tovább a tortúrát és elhagyta a vizsgálat helyszínét, ami valószínűleg végezetes hibának minősült. Az ügy előzményéhez tartozik az a névtelen levél is, amelyet tavaly Magyarországról küldtek a Nemzetközi Atlétikai Szövetséghez. Ebben doppingolással vádolták meg Fazekas Róbertet és az IAAF mellett a tiltott szerek elleni harccal foglalkozó szervezethez is eljuttatták azt. Ezek után több tucatszor vetették vizsgálatnak alá nem csak Fazekast, de a többi magyar atlétát is, akik mindannyiszor negatív eredményt produkáltak.''
Szóval valamelyik drága honfitársunk is benne van, vastagon.
-
Bash
őstag
Akkor nem egyforma Eurosport-ot nézünk: Bővebben: link
Itt 4 Gold, 4 Silver, 2 Bronze van. -
Itt még mindig ellentmondások vannak.
2,5dl vizelet van.
75ml elég a vizsgálathoz.
Ezután pedig elveszik az aranyat azzal az indokkal hogy nem szolgáltatott megfelelő mennyiségű mintát és az inzultálások után elment a vizsgálat helyszinéről.
Ehhez jön még hozzá hogy pl. a reuters kész tényként csalásról beszél (cheat szót használják) akiket ezek után nyugodtan be kellene perelni rágalmazásért.
[Szerkesztve] -
-
I_Am
veterán
Lehet azért nem volt, mert ha nem ment valakinek annak nem húzgálták a fa***át, meg nem túrtak a se***be?
Szerk: élsportoló ide vagy oda, Én ugy megruháztam volna a csávókat, ha a seggemben turkálnak meg rángatják a fa***kamat, hogy csak na. Eljátszottam volna a matrix-os csempeleverést velük az biztos.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
Szájbarágás ON:
Élsportoló vagy. Készülsz az olimpiára hónapokat (éveket). Előtte részt veszel több világversenyen, dobsz 70m felettit nem egyszer. Doppingbotrány közelébe sem kerülsz. Kimész az olimpiára a hazádat képviselni. Rajtad a nyomás, hogy a megfelelőt hozd ki magadból. Eljutsz a döntőbe. Kemény a döntő, de Te megnyered. (úgy, hogy előtte lévő napokon a melegítéseken is 70m felett dobsz) Döntő után örülsz kicsit, fényképezkedsz, adsz 50-60 interjút (közben a hozzád közel álló személyekkel nem beszélsz, akikkel szíved szerint együtt is lennél). Elmész wc-re, köréd állnak 3-an (amikor Te zárkózott ember vagy és azok közé tartozol akik nem szeretik, ha stírölik miközben wc-zik). Próbálkozol attól függetlenül, mert tudod, hogy meg kell tenned, de nem megy. Erre egyre jobban görcsölsz azon, hogy mennie kell, de nem akar. Kimerült vagy órákon keresztül Te vagy a középpontban és kezd felemerülni benned (a görcsölés miatt), hogy rossz embernek néznek. Éjjel 3-kor már a fizikai határod súrolod és feladod. Ennyi telik tőled.
Ha voltál valaha sportorvosi vizsgálaton, akkor tudod milyen érzés mikor úgy kell produkálnod, hogy közben stírölik a f***kad. Hiába dúdolsz, hiába számolgatsz, ha rádjön a görcs az istennek nem jön.
Kicsit próbáld már meg magad beleélni légyszíves valakinek a helyzetébe mielőtt ennyire elrugaszkodsz a valóságtól. Ha pedig nem voltál még hasonló helyzetben, akkor próbálj meg 3 liter vizet meginni miután pl lefutottál 10 km-t egyhuzamban a Margit szigeten. (nem fog menni) sőt utána nem hiszem, hogy wc-re is mész egy jó darabig.
szájbarágás OFF
Most hallgatom a Gyulai interjú ismétlését:
''kicsit már el kéne gondolkozni a sportolók fejével is kicsit'' , mondta Gyulai és igaza van. Ha valaki doppingol, akkor azt másnap is ki lehet mutatni. -
I_Am
veterán
Egész nap ébren vagy, aztán megszerzed az aranyat, adsz ezer interjút (meg autogrammot), aztán mész wc-re és 3 ember vizslatja a fa****kad? Vannak zárkózottabb emberek akik ezt nem viselik el. Fazekas Robi ilyen zárkózott emberke (elmondták olyan emberek akik ismerik), útálja a felhajtásokat is.
Én nem csodálom, hogy megunta éjjel 3-kor.
Miért nem használnak kamerákat? Azt sokkal könnyebb elrejteni és ha csalni akar talán könnyebben megteszi a sportoló, mert nem tudja, hogy van kamera.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- Samsung SyncMaster S23A350H 24" LED Monitor
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dobom is a nőmet 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)