- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Mert pl. van egy rohadt hosszú URL, pl. ez:
[L]http://www.google.com/search?hl=en&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=valami+rettenetesen+hossz%C3%BA+keres%C3%A9s&btnG=Google+Search[/L]
És az [url=XXX]keresés[/url] módszerrel, ez sokkal szebb lenne, ráadásul nem lehet túl nehéz megvalósítani a fórummotorban. -
Biaggio
őstag
OFF
Tildy, te nekem akartál válaszolni? :)
ON
Ha már annyian mondták, benéztem a HWSW-re is. Én nem találok erőteljes hasonlóságot a két lap között. Másrészt a PH készítőinek nagyon sok munkája fekszik ebben a dologban és szerintem bízhatunk bennük MAXIMÁLISAN, hogy nem fognak csak úgy koppintani.
Nemrég nyitott valaki egy fórumot, amiben pont hasonló téma volt tárgyalva (egy magyar lap és egy spanyol napilap esetében) :( No comment! -
Nos, ami a felnőtté válást illeti: nem gondoljuk hibátlannak az új arculatot (pontosabban fogalmazva van, ami nekünk sem 1500%), viszont egyrészt napos2600 fantasztikusat alkotott (remélem benéz majd ide learatni a babérokat), másrészt az egész - hisszük, hogy - kifejezetten egyedi megoldásokkal teli.
Nekünk ez nagyon fontos volt... ...
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest