- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
badmad
senior tag
Valaki megtudja mondani hogy gen 2-es telcsihez van e custom rom Én az istennek sem találok egyet sem....
-
badmad
senior tag
Sziasztok ...van egy aTAB 503d telcsi feloldó minta felejtve lezárt szerintetek mit lehet tenni...a recovery sajnos nem jön elő a kinyilt hasú droid igen de a középső gombra maga a recovery nem....
-
badmad
senior tag
Kérlek segítsetek nekem légyszíves van egy atab 503D telefonom olyan gondom van túl sokszor elett rontva a feloldó minta recoveryvel szeretnék factory resetet csinálni.De egyszerűen képtelen vagyok belépni a recovery menübe hiába a hangerő fel és bekapcs bejön a felborult droid nyomom a középső gombot de nincs recovery.Ilyenkor mi a megoldás??Nagyon fontos lenne mert munkámhoz nélkülözhetetlen a teló...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 7
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Medence topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest