Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
kavalkád #68215 üzenetére
Parkside merülőfűrészhez ilyen lapot vettem 24 fog, 40 fog.
Vágtam már velük, keményfát, puhafát, laminált forgácslapot, OSB-t, rétegelt lemezt, laminált padlót, és sajnos szeges fát is egyszer. Mivel sínnel használom és pont vastag anyagban volt a szeg(lassan toltam), ezért hál istennek nem lett semmi baja. -
Kiscsőke
aktív tag
Hát ha zsindely alá raktad akkor remélem van 16mm-es mert eléggé csúnyán néz ki ha alul látszódik a szegezés. Amúgy hajópadlót szoktunk alá rakni látszó résznél, ha nem látszó akkor pedig minimum 18-as OSB-t. De ha sikerül vastagabbat akkor örülönk mert a 20-as zsindelyszeget kézzel szegezni "fájdalmas" ha nincs meg a trükkje.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Kiscsőke #67728 üzenetére
valaki mégis megoldotta
-
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok!
Tudja-e valaki, hogy a Makita vezetősín és a Parkside merülőfűrész kompatibilisek-e egymással? -
Kiscsőke
aktív tag
Arra figyelj, hogy felrakás előtt aklimatizálódjon: vegye fel a használat helyén lévő hőmérsékletet/páratartalmat, mert képes a műszárított annyit dagadni, hogy lefordul, vagyis nálad pont az ellenkezője történhet felfele fordul. az pozitív hogy már előre kezelt a felület. Milyen tetőfedő anyag lesz használva?
-
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok!
Fix ablakot készítek a műhelyre, van kétrétegű üvegem, 20mm vastag 585 x 985 mm-es. Mit tegyek az üveg és a fa keret közé, hogy ha valamennyit mozdul az épület akkor rugalmasan felvegye, és ne törjön el az üveg?
A tartó oszlopok távolsága 595mm, (mivel a hőszigetelés így pont beleszorul). Így összesen kétoldalt az üveg és az oszlop között 5-5mm hely van. Kívül szilikonnal fogom kihúzni a vízvető és az üveg közötti részt, viszont az üveg és a keret közötti részt valamivel tömíteni kellene, hogy biztosan ne "szeleljen és rugalmasan tartsa az üveget. -
Kiscsőke
aktív tag
Nem vagyok moderátor, de a személyeskedést kérem fejezzük be,
van itt egy kis vélemény ütközés amihez lehetne tapasztalatból hozzászólnivalóm, de most nincs kedvem vitatkozni. -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
kavalkád #66939 üzenetére
Ezt "mindegyik" szúrófűrész tudja, csak nem írják oda. Hát én csináltam már ilyet, csak kicsit nehéz elmondani, videót meg most hirtelen nem találtam:
ha egyenes kivágás kell, és nem muszáj nagyon szépnek lennie akkor nem kell furat, hanem csak a fűrészt szemből nekitámasztod az anyag felületének, úgy, hogy a fűrészlap majdnem teljesen ráfekszik az anyagra(amennyire a fűrész orra engedi). Bekapcsolod és szépen "nyomod" az anyagba a fűrészlapot, úgy, hogy a gép talpa rátámaszkodik folyamatosan a felületre, és így a fűrészlap átvágja az anyagot. ilyenkor az előtolást le kell venni nullára.Gyors móricka ábra.
kék vízszintes: vágandó anyag
piros: fűrészlap
fekete: géptest
kék nyíl: mozgatás irányaAki ennél jobban el tudja magyarázni nyugodtan tegye meg, nekem most hirtelencsak ennyi telt!
Úgy nléz ki sokáig szerkesztettem, már meg is találtad.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
kavalkád #66924 üzenetére
Szia! Nekem egy Makita JV0600 van, vágtam már vele szarufára kármit is, ha minőségi fűrészlappal használod akkor nagyon sok mindenre is elég!
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
#20584850 #66918 üzenetére
Szia!
Ahogy vlesi69 fórumtárs írta szétrepesztheti az akácot, vagy csak simán eltörik a csavar, vagy ledarálja a PZ2-es fejet. Elő kell fúrni magmérettel.
Az üzemídő függ a csavarozandó mennyiségtől, és a használt berendezés minőségétől:Pl.: Makita 10,8/12 V-os rendszer fúrócsavarozó 4Ah-s akksival fénykorában 350+ 4x30-as csavart toltam be egy nap és csak két egységet merült.
ugyanez az akksi ütvecsavarozóval 5x50/30-as csavarral szegést egész nap elcsavarozunk és kibírja, kb 15-20%-nyi kapacitás marad még az akkumulátorban -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Amadeus214 #66296 üzenetére
Kínából rendelt alumínium talpas háromszöget vitt el kolléga CNC-shez egy óra múlva volt egy pontos derékszöke. 8 ezres volt összesen
-
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok!
Hátha valaki használ szegbelövőt! Ugyanis szegbelövő vásárlás van tervezve, mennyire érzékenyek a tár dőlésszögére? Itt most konkrétan van olyan szalagtáras szegező amelyik 15fokos szeget kér és van amelyik 16fokos szeget az az egy fok különbség is számít?
Vagy síktárasnál is van 33 és 34fokos.Csak mert 40-50 ezer forint különbség is van a szegezők között, és a szegek árában is van 20-30% eltérés, nagyon nem mindegy hosszú távra.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
szinimini #66187 üzenetére
Hogyan sikerült belevágni atz utolsó 10cm-en?
Csak mert ha a fűrész rendesen fel van rakva a sínre, és be van állítva hogy oldalirányba ne tudjon lógni, akkor a sínbe nem tudsz belevágni.Itt egy kép azozal a két állítócsavarral lehet megoldani, hogy a vezetőnminél passzosabban fusson a fűrész:
Viszont ha ez rendesen be van állítva akkor:
1: A fűrészlap és a fűrész talpán lévő vájat (ami a sínhez illeszkedik) nem párhuzamos és ezért vágtál bele a sínbe.
2: A sínben van egy görbület amit nem tudott a faanyagban a fűrész lekövetni. -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
szinimini #64784 üzenetére
Igazsság szerint ránézésre az első sincs túlzottan leharcolva, viszont ha mindkettő ugyanabban az árban van, és a közelebbihez adnak egyéb eszközöket, akkor nyilván oda mennék először megnézni. Karcok használat közben is fognak keletkezni. Viszont amikre érdemes odafigyelni szerintem : a satuk menete milyen állapotban van? (ha fából készült menet van rajta azt macerás cserélni ha tönkre megy) asztallap sik-e? csapolások állapota milyen? Lábak rögzítése mennyire stabil?
Majd az öreg motorosok kiegészítik amit írtam, nekem egyenlőre ennyi jutott eszembe. -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
szinimini #64712 üzenetére
Szia!
Nekem makitából CXT gépeim vannak, ezek a 12V-osak. Asztalos munkához szerintem bőven elegek. Pont tegnap néztem 2017-ben vettem az első készletet.
A töltő nem működik egyedül, a többi köszöni szépen jól van. Nem csak asztalos munkára használtam őket. Azóta bővült a készlet egyéb gépekkel is, viszont azt vettem észre, hogy az újabbak mintha nem lennének olyan strapabíróak. Remélem még gariidőn belül lesz nagyobb bajuk és akkor cseréltetem őket. -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
herion #64691 üzenetére
Szia. Nekem egy Parkside merülőfűrészem van. Elég régóta használom, vannak gyerekbetegségei, de ha pontosan beállítod, hogy derékszögben álljon a lapja, és párhuzamos lap a sínnel akkor teljes mértékben lehet táblásításra használni. Most kell majd felújítanom a sínt, mivel a ragasztások elengedték, és a "szalagok" leváltak így újakat kell feltennem. Ha ilyet veszel akkor mindenképp teszteld le minél hamarabb, mert ha nem pontos akkor még ki tudod cserélni.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
pacman_123 #64581 üzenetére
Nyilván teljesen lényegtelen a sín típusa mivel nem gyárit akarok hozzá rendelni, hanem alternatív megoldást keresek, de Parkside merülőfűrészhez kapott sínről van szó. A paraméterekkel kapcsolatban annyit, hogy most nem is tudom megmérni, mert otthon van én meg dolgozom.
Viszont igen nagy a katyvasz az elnevezések között, azért kérdeztem, hogy valaki járt-e már hasonló cipőben.
A ragasztószalag is jó lehet, csak szerintem kicsit vékony lenne egy rétegben, de azt még lehet orvosolni.
A Metabo-t kihagytam a keresésből, nem jutott eszembe hogy ő is gyárt merülőfűrészt, viszont 17k-ért kicsit fáj az a csúszószalag. Azért gondoltam, hogy egyéb "szilikonszerű" vagy "műanyag" csíkkal helyettesíteném.
-
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok!
Vezetősínen kellene cserélnem a felső szilikon szalagokat, valamint a kipattogzásgátlót. A kipattogzásgátlót még megoldom, de a csúszószalagokat nem tudom honnan lehetne beszerezni. Csinált már valaki ilyesmit?
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
ahenobarbus #64407 üzenetére
Szia!
Közézáródó pillérpánt néven keresd szerintem.
-
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok!
Valaki használt már ilyen fűrészt: HiKOKI (Hitachi) C18DSL? Az lenne e kérdésem, hogy kipróbálta-e MultiVolt akkumulátorral?
Mivel a Hikoki oldalán benne van a nem kompatibilis listában-> BSL36B18-as akkumulátorral elvileg nem kompatibilisek, de elvileg kivételnek is számít, így nem biztos, hogy meg merném venni. Vagy ez csak annyit jelent, hogy a BSL36A18-as akkumulátorral lehet használni a másikkal nem? -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
szinimini #63903 üzenetére
352k a kombigyalu, az elszívó 92k -> 444k most újan 3 év garival szemben 370k-ért 1 év garival, hogy mennyire használt nem használt azt meg tudod nézni a helyszínen.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
ktr_lala #63017 üzenetére
Alulra is elég a 120x120-as, hacsak nincs valami plusz oka, hogy nagyobb a keresztmetszeted. Habár így marad kb 3 cm felfektetni a teraszburkolatot az oszlopok mellett, amennyiben a külsejét síkba rakod. 2,3m lesz a fesztávod, miből lesz a héjazat?
A beton lábazat az milyen mély lesz? Elég karcsúnak tűnik a 300x300 is de ha bevasalod és elég mélyre rakod akkor stabil lesz. -
-
Kiscsőke
aktív tag
A két szelemened teljesen párhuzamos? A távolságuk minden szarufánál megegyeznek? Ha mindkét válasz igen, akkor nagy valószínűséggel mehet a szarufák sorozatgyártása. Kármi kizárólag vízszintes szarufánál nem szükséges elméletileg. A vágáshoz használható eszközöket előttem szóló fórumtárs leírta.
-
Kiscsőke
aktív tag
Élmaró a Tritontól, már kapható az Uni-maxnál éppen akciós.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
generatoros #62684 üzenetére
Szerintem a sorrend: 1. DW 2. Makita 3. Bosch
Viszont a Makitát klónozta az Extol is az talán olcsóbban megvehető, valamint volt már itt a fórumban egy másik klón is. -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Prémvadász #62356 üzenetére
Ezek sajnos túl rövidek, voltam a boltban, 32-ig vannak csak. Nekem 40-es és 50-es kellene.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
thomgrande #62329 üzenetére
Ez tényleg benne van a leírásban, de sajnos már a gyáriak elfogytak és jelenleg a Lidl-ben nem kapni hozzá se szöget, se kapcsot, ezért kellene hogy mi a pontos szegtípus: 16GA, 18GA.
Jó lenne ha tudnék venni hozzá máshol is mert nem tudok várni hónapokat hogy újra forgalomba kerüljön.
Kapcsom még van hozzá vagy 4 dobozzal, de most ellőttem mind a 6 doboz szeget lambériázáshoz, és nem néztem meg, hogy rajta van-e a típusa, és a méreteit sem. A hossza alapján nem lehet hozzá rendelni mert a gép a szélessége és a vastagsága alapján tudja kilőnia szeget, a hossz számára nem fontos.pali923
A "C" típus valószínűleg nem jó mert a kapcsok 5,7mm szélességűek és gyanús hogy beszorulnának. Az "E" típus pedig csak 30mm-ig van és 50-esig tudunk vele lőni, de ott sincs megadva a fej szélessége csak a szeg vastagsága.Viszont találtam egy képet ez alapján el tudok indulni a keresésbe.
Habár ez nem ugyanaz a típusú szegbelövő mint nekem van.... -
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy a ParkSide PDT 40 F4-es kapocs és szegbelövő melyik típusú tűszeggel használható? Keresgettem a neten de nem találom, a gyári dobozon pedig nincs róla semmilyen infó. -
Kiscsőke
aktív tag
Szia!
Esetleg megpróbálnád magadnak elkészíteni? -
Kiscsőke
aktív tag
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
varsam #60882 üzenetére
Szia,
3 különböző "szalag" van a síneken: egy műanyag felül ami kemény és azon csúszik a fűrész, alul van egy "gumiszalag" amit első vágáskor vágod nullára, utána tudod illeszteni a vágandó vonalhoz, valamint kettő szivacs csík ami a sín elmozdulását hivatott megakadályozni. Le kell mérni hogy milyen méretűek és lehet ilyen "szalagokat" kapni, nem csak a gyártótól hanem egyéb helyekről is sokkal olcsóbban.
"szivacs"
"gumiszalag" -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
ahenobarbus #60789 üzenetére
- gyalulatlan deszka lehet olcsóbb mint a 22-s OSB, utánanézek
Viszont a rögzítéshez használt szög/csavar árát dobd hozzá, mert a deszkához sokkal több kell, és sokkal több a légrés is -
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok!
Elég jó ára letta többiekhez és önmagához képest a Hikoki C8FSHG gérvágónak. Mik a vélemények, tapasztalatok? Ennyiért bevállalható ez a konstrukció? Használta, kipróbálta már valaki? -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
pacman_123 #58922 üzenetére
Gyanús hogy már mindegy. Regionális akcióban volt 28-ért 50l-es kompresszor. Tuti lerabolták mindkét helyen.
-
Kiscsőke
aktív tag
Valaki jár holnap a Kunszentmártoni, vagy a Szigetszentmiklósi Lidl-ben? Egy álló kompresszort kellene bezsákolni, a szállítást, fizetést megoldjuk
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Chesterfield #58421 üzenetére
A szétcsúszást a kakasülőnek kellene megakadályoznia, valamint a szelemenhez való csavarkötés ami a szarufán keresztül menne.
De a képen látszódik, hogy semmivéle csapolás, lapolás nem készült az összeszerelés előtt, így csak a csavarok tartanák össze a szerkezetet ami miatt sokkal gyengébb az egész.
A szelement tartó oszlopok egyáltalán függőlegesek? Mert a képen nem úgy tűnik, a földhöz/betonalaphoz mivel van rögzítve?
Tudnál olyan képe(ke)t feltenni amin az epítmény mindkét oldala látszódik az aljától a tetejéig? -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #57603 üzenetére
Milyen széles a palló anyagod? Mert a Metabo DH 330 152mm-es magasságig gyalul. ha ennél szélesebb akkor egész egyszerűen nem fér bele. Sőt gyorsan ránéztem a többi itthon kapható vastagoló gyalu se tud többet max pár mm-rel
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Skillet #57522 üzenetére
Szia nekem is Makita "készletem" van, CXT-ből(10.8V-os). Az első 2 akksi már több mint 5 éves de köszönik szépen jól vannak. Mondjuk pont fűrészem nincs de csavarozó, pumpa(mini kompresszor), porszívó, fűszegélynyíró, lámpa van. Mindig figyelek hogy addig használjam az akksikat amíg a gép jelzi hogy lemerült és csak utána töltöm. 5 évig elég volt 2db 4Ah-s akksi. Most csak azért lett még 2db 2Ah-s mert nagyon olcsón jutottam hozzá készletben. Én sem tudom összehasonlítani a többi márkával mert, nem használok mást.
A dekopír és a körfűrész is tervben van de csak szükség megoldásnak. Ha van áram akkor inkább vezetékest vegyél, erősebb nagyobb az üzemideje. -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
fogtunder #57393 üzenetére
Szia. Ha Táborfalva nincs túl messze, én ott vettem a konyhabútorhoz a táblásított fenyőt. Mindenfajta minőségben lehet kapni: A/A, A/B, A/C, B/B, B/C, C
18mm vagy 22mm-es vastagságban.
Darab táblát is árulnak olcsóbban mint az egészet. Én elméletileg csak egy egész táblát vettem volna valamint 4 kisebb darab táblát, úgy legóztam össze a szabásképet hogy kiadja, de pont nem volt darab tábla náluk és egészből vágták viszont az áron nem változtattak.
Szomex Kft. -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
NeoPampalini #57358 üzenetére
Ilyenkor szokott a férj elválni, mikor az asszony benyögi:
Feleség: fesd már le mert nekem nem sikerült elsőre
Férj: de mondtam hogy le kell csiszolni
Feleség: hogy neked mennyi bajod van
..... -
Kiscsőke
aktív tag
Akinek nincs és most kell szerintem megveheti, ha van helyette már cserélhető akksis akkor egyértelműen nem kell erre lecserélni, csak arra lennék kíváncsi, hogy az a tokmány mennyire stabil, nem néztem meg tegnap a Lidl-ben mert sietnem kellett.
Nekem otthon van minden szerszámom, csak 10 lépés a garázsba, úgyhogy nem kell külön gép, a műhely meg úgy néz ki az idén elkezd készülni. Végre kiszabadulok a garázsból.
Szerintem az a 3Ah-ás akksi kibír egy szekrény összerakást, és még a nyomaték is elég. Tipikus "panelbe" elég megoldás. -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #56968 üzenetére
A képen a középső tag 4 lépcsőfokos az alsó pedig 2, olyan verziója nincs hogy 3/3? mert akkor elférnél.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
fogtunder #56134 üzenetére
Hirtelen ezt a marószárat találtam amivel megoldható az összecsapolás 45 fokos illesztésekkel.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
runner 125 #55666 üzenetére
Az az ajtó több mint 5Kg, én raknék rá 3-at
-
Kiscsőke
aktív tag
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
kicsi kecske #55469 üzenetére
Hát sajnos rossz hírem van, ha szúrófűrészt akarsz venni akkor a Makita 4329-nél kezdődik a sor amivel nincsenek alapvetően nagy problémák. Ez pont az a géptípus ahol minimális eltérések is a használhatóságot nehezítik/lehetetlenítik.
Sajnos a Parkside-is low budget mint oly sok másik noname/tescos kategória. -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
libesz #55382 üzenetére
Árukeresőn tegnap még 271K volt az átlagára, habár október 26-án meg annyi mint most.
Ha lentebb tekersz akkor látod az árdiagramot -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
runner 125 #55340 üzenetére
Szia!
Csak ezt találtam a neten, viszont a Lidl-ben szokott lenni ilyen, erősebb mint az a tekerős. Nekem Lidl-is van 2 db. Elég erősen lehet szorítani vele, habár nem tudom mennyire derékszögű a műanyag amiben csúszik a heveder. -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Skillet #55259 üzenetére
Hát sajnálom a Parkside-ot, nekem egy előző kiadásom van, azzal nem volt ilyen probléma, kollégámnak megint másik, neki a második lett jó, az elsőnél szárazak voltak a csapágyak. Ennek az újnak jónak tűnik a párhuzamvezetője, de ezek szerint valamint nagyon elrontottak a tengelynél. Az a Makita nem lesz mellényúlás, nekem is az lenne ha nem vettem volna régebben egy Bosch GKF 600-at.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Skillet #55235 üzenetére
van ennek egy klónja Anesty R0700 néven
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
pacman_123 #54971 üzenetére
Hát te mint "hobbista" szerintem mint "kezdő hobbista" kimerítetted a szépen otthon kivitelehető ajtóméret csökkentő lehetőségeket.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
pacman_123 #54653 üzenetére
Az aki:
1: nem néz be a polc alá!
2: ha a polc alatti elfogy akkor már csak az marad, és az is "Bosch, csak jó lehet" -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
pacman_123 #54583 üzenetére
Én körberajzolom a mosogatónak a kontúrját, kicsit kisebbet vágok a dekopírfűrésszel, és egyenesre marom marógéppel, mert utána egyszerűbb szerelni a mosogató rögzítőkörmeit alulról, és én is nyugodtabb vagyok, hogy ha nem is látszódik de akkor is szép. A googledrive-os linket a cégtől nem tudom megnyitni, konyhapulthoz marósablont most vettem kb 1 hónapja, még szűz. Viszont nagyon olcsó volt, nem tudtam otthagyni.
-
Kiscsőke
aktív tag
Ha valaki esetleg elszívót venne, most tényleg akciós!
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
pacman_123 #54157 üzenetére
A szegbelövés menni fog róla, a festés már aggályos a rezgőcsiszoló meg ahogy írtad felejtős.
-
Kiscsőke
aktív tag
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
generatoros #53999 üzenetére
Nálam is csak ott van gond ahol "szűk" volt az ajtó, amúgy mindegyik tökéletes azóta is!(8 év)
-
Kiscsőke
aktív tag
Én annak idején matrózlakkal kentem a beltéri ajtókat és a konyhaszekrényt is, az első réteg másnapra megszáradt, pedig előtte lenolajoztam, a második-harmadik réteg viszont tényleg lassabban szárad, mert azt már nem szívja be a fa. Ecsettel kentem szép vékonyan, az első ajtót 2 szer kellett visszacsiszolnom mire ráéreztem hogy lehet szépen eloszlatni a lakkot, de az úgyis a garázsból látszódik csak! Fújni sokkal könnyeb azt mondják, de aki még nem csinálta annak is bele kell jönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Kugoo Kirin G1
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest