Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Fa asztalra szeretnék vágatni üveglapot, hogy könnyen lehessen takarítani.
Milyen vastagságút és milyen fajta üveget célszerű rakni rá? -
tepenzed
őstag
Sziasztok! Vettem 6 db ilyen kerti széket: [link]
Nem túl acélos a gyári kezelése. Alapvetően van felette UV védős tető, de oldalról szeles időben megy rájuk ugyanúgy a víz, persze nem annyi.
Kérdésem, hogy mivel érdemes lekenni és milyen gyakran?
Néztem Obiban színtelen faolajat, de az a bajom, hogy ezt ha kinyitom, utána gondolom beszárad, kisebb kiszerelésben nem nagyon találtam. [link] [link] -
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Pár hónapja vettünk ebben a hányadék áruházban egy túlárazott étkezőasztalt: [link]
Azóta az őrületbe kerget, ugyanis csapnivaló a felületkezelése (van egyáltalán?), kb néhány lyuk van rajta kezelve, de mintha a védőréteg teljesen hiányozna egyébként. Bármi kifolyik, hiába töröljük azonnal, rögtön szívja be a fa és folt marad ott. Így nem lehet étkezni, hogy egy pillanatra sem mehet semmi az asztalra, gumi terítővel meg nem fogom lefedni, akkor minek választottam ilyet.
Mivel kellene lekenni? Én attól félek, hogy ha én ezt most elkezdem kenegetni, baromi ronda lesz utána az asztal? Egyáltalán elég csak lekenni bármivel vagy csiszolni / bármit kell?
Alapvetően teljesen sima a felület, csak apró hézagok vannak, amik nagyjából vannak csak egyébként valami átlátszó anyaggal kitöltve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest