Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbchris
senior tag
válasz
Crazyman33 #5162 üzenetére
"Amiről én beszéltem (csak hogy tisztán lássak, segíts légyszíves) hogy bevált, amikor az anyagban mintha egy M betű vágna, az a WZ? Ezt amúgy az élező ajánlotta."
Amit ajánlott az WZ-s az váltott fogazású lap . Itt az a szituáció amit már régebben írtam hogy elviszi a bútorlapot de nem arra való ! Ez fa keresztvágásra van . Nem értem hogy a bútorlapra hogy ajánlhat egy élező egy WZ-s lapot ?! Arra vagy TFZ azaz Trapéz-egyenes lap való elővágóval vagy pedig DHZ azaz holkeres lap elővágó nélkül , más nem jó !
Persze van egy váltott fogazású lap amit kifejezetten bútorlapra adnak annak nagyon meredek a fogdőlése 38 fok WZ de ezt sem igazán szoktuk ajánlani mert hamar elkopik és utána már csipkézi a bútorlapot .
Itt jegyzem meg hogy egy DHZ-s lap nem fog annyit kibírni mint egy TFZ-s lap elővágóval !!
Arra figyelj hogy írod hogy átmérő 250mm a főlap , vannak olyan szabászgépek ahol ha átmérő 300mm-es lapot teszel fel akkor nem fér rá az elővágó ( Ilyenkor a mérnökurakat akik ezt tervezték , reggeltől estig ezzel szivatnám ) .
"Amúgy az miért van hogy ha töri felül a bútorlapot, akkor van mikor lentebb engedem a tárcsát és nem töri. Mi erre a magyarázat?"
Nahh itt szoktak trükközni a szabászok az állítgatással , ugye változik a vágási szög a foghoz viszonyítva ezért nem töri mivel a beesési szög meredekebb lesz .
-
Vikusz77
tag
válasz
Crazyman33 #5162 üzenetére
"A kövi élezésnél ki is próbálom DHZ-t."
A DHZ az a fogazás megjelölése. Magyarul: holkeres lap. Kipróbálni úgy tudod, ha veszel egy ilyen lapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, Fapad, Extra
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest