Hirdetés
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Macrodroid
- Stabil pályára állt az Android 16
-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz
RandomPJ #13446 üzenetére
Na ehhez kis sztori...
Ez először nekem sem volt egyértelmű és nem voltam rest, rákérdeztem.
Erre küldött egy termékoldal linket az ebay-en, amin egy adapterkészlet volt látható (azt írta, ezeket szokta mellékelni, ha szükséges): ezt
Tudni kell, hogy a kínaiaknak legtöbbször az EU szabvány csati az olyan, ami csak a nem földelt dugaljba lehet bedugni (de azt a fajtát már nemigen alkalmazzák Magyarországon, vagy csak régebbi épületekben van, ahol még nem cserélték ki).
Az érdekes az, hogy amikor először a fenti linkre ránéztem, a bal alsó átalakító még a földeletlen dugaljba való változat volt.
Ezért belinkeltem neki a w2comp-ról egy képet, amin egy ide jobban illő adapter látható a csomagban:
R6S_w2comp_pack.jpg
Megírtam neki, hogy valami ilyesmi kellene nekem.
Megértette, küldeni fogja a megfelelő átalakítót...Megjött a csomag. A posta csomagban benne volt külön a legelső linken látható bal alsó átalakító, de meglepetésemre a dobozban a w2comp-os képen is látható nekem ideális adapter volt (tehát az átalakító így nem is kell, fölöslegesen paráztam, de azért ajánlom, inkább kérdezz rá nála, az nem kerül semmibe).
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Witcher topik
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- Windows XP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest