Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Akkuban erősít a középkategória
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
Patice #39595 üzenetére
Bevallom, hogy az installálás tart vissza a legjobban ez egésztől. Tök hülye vagyok az ilyesmi hálózatos beállításokhoz, most spec azt sem tudom, hogy egy helyi hálózatot hogy kéne rittyenteni, amivel pl. a laptopról látom a Dune-t. És nincs is kedvem vele foglalkozni, öreg vagyok én már ehhez
Bedugom-működik megoldás jöhet csak szóba.Most pl. épp elég, hogy a laptop HDD helyett SSD-t tettem be a DVD helyére meg a HDD-t. Bekapcsolom a gépet, minden működik. De újraindítás után csak az SSD-t látja. De minden 2. újraindítás után pedig mindent lát rendesen. Agyam eldobom, de olyan szinten nincs kedvem ezzel foglalkozni, próbálgatni, utánakérdezni-olvasni, hogy már 1 hete nem kapcsoltam be a laptopot inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest