- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gawamatsu
Topikgazda
Megy a letöltés, SSD-re, hogy ne lemez legyen a korlát.
Download Center:
Max 50 torrentet tud egyszerre tölteni.
A kétmagos Celeron 70-90% közt ugrál, a memóriahasználat az alap 0,8-ról, 1,9Gb-ra "ugrott".
Ebből a Deluge 45-49% processzort használ.
Be 278, ki 5 Mbit/s a használt sávszélesség, tehát messze az elméleti 500.A teszt kedvéért a legtöbb seed-del rendelkező torrenteket állítottam be, összesen 63-at.
Deluge:
Max 99999 torrent mehet egyszerre.
A kétmagos Celeron 75-95% közt ugrál, a memóriahasználat az alap 0,8ról, 1,8Gb-ra "ugrott".
Ebből a Deluge 54% processzort használ.
Le/feltöltési sebességek hasonlók, 1200 egyidejű kapcsolat mellett.Ennyit tudtam, aszony beszólt, hogy szar a wifi, így nem maradt békesség uTorrent, Transmission és Bittorrent kliensekre.
-
Gawamatsu
Topikgazda
Hali,
sztem nem éri meg a cserélés.
i3-i5transzkódoláshoz és VM-hez kellhet, a torrent nem hiszem, hogy kihasználná.
A lemezeken lehetne optimalizálni, mert egy HDD sem tud neked 2Gigabit/s-cel írni (ha a NAS támogatja is a Link Aggregation-t)Még ha csak 1 Gigabit/s-ed is van és ki van full terhelve (letöltés csak), az is 128Mb/s írás a lemezeknek.
Az sok lesz, főleg, ha nem egy írás hanem sok, egyszerre.Az Asustoromnál (6104T) is látom, hogy sokszor a lemezek sebessége (3Tb WD RED) korlátoz.
De van benne egy SSD is (Surveillance - írásnál éjjel hangos a HDD), és az sem megy gyorsabban, valószínű az interface limitje miatt.
És bár támogatja a SATA III szabványt, ami 500Mb/s, de elérni sosem tudja, még belső másolással sem.Este rányomok több letöltést (a letöltés SSD-re megy, de nem szoktam) és meglátom mit hoz ki magából az 500as UPC nettel. Proci, memória (2*8Gb) és hálózat terhelés szempontjából.
A feltöltésed milyen? Mert szép és jó a 2*1Gbit letöltési max, de mi a feltötlés? Vagy üzleti előfizud van szinkron fel/letöltésel?
-
Lacielvtárs
nagyúr
Szia, mi a gond a torrent sebessegnel?
Nekem nyolc lemezes ASUSTOR van, 300-400 torent átlagban, a jó sebességű az Asus saját aidownload appjaval tudom elérni, 500as net fullon jön.
Amit én tapasztaltam hogy nekem már ennyi torrentnel pl ha több torrentet adok hozzá, képes megakadni ez az app is.. Ezt én úgy kerülöm ki hogy bekapcsolom azt a funkciót hogy a letolto könyvtárba másolt torent filét elinditja..
A ram is érdekes, indításkor nálam 40-45%,napokkal később 20% körüli...
A cpu általában 20-25%, letoltesnel megy fel 60-70% és ez csak cerka cpu...Én ajánlom, én imádom az ASUSTOR nast.
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest