- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilks
aktív tag
-
Wilks
aktív tag
Szia.
Nekem Zenfone 9-em.
Hasonlo gond" van nalam is.
Vagyis én az esetek 95%-ban "ultra egyenletes" töltést (10 Watt) használok.
Mikor a gyors töltést akartam(30 Watt) szintúgy 1-2 percig ment olyan 18-22 Watt között, aztán beállt 8 Watt körülire,mint a sima "ultra egyenletes " töltésnél.
Valszeg szoftveres gubanc van. -
Wilks
aktív tag
válasz
kozakalex200 #169 üzenetére
Parszor olvastam ezt a "bootloaderes" dolgot.
Gondolom,hogy volt par oka az Asusnak,(es talan egyes vallalatoknak is),hogy ne lehessen a telefonokat csak ugy "bootloader"-ni.(itt nem a garanciara gondolok.Az alap,hogy elvesz a garancia,ha valaki bootloader-kedik.)
Mellesleg eleg "okosnak" kell lenni hozza.Marmint a bootloaderhez.Mert vegezheti papir nehezekkent is a telo.Lehet,hogy majd meggondolja magat Asus,es radob par ev pluszt a tamogatasra.......
-
Wilks
aktív tag
Ne legyetek meglepodve,hogy egyes "szolgaltatasok" nem erhetoek el edes kis hazankban.
Ha egy egyszeru jegykezelesi rendszert sem tudnak megcsinalni es bevezetni a tomegkozlekedesbe az elmult 15-16 evben,akkor a tobbi szolgaltatas miert lenne konnyebb?(szolgaltatotol fuggetlenul).
Ez Magyarorszag. -
Wilks
aktív tag
Ezek az arak,mint minden termeknel,a 27%-os vilagrekorder afa is besegit.
Pluszban a vam is rakerulhet.Mellesleg a szandekosan begyengitett jo kis eros forint is nem a jo oldalat mutatja az Europa bajnoki inflacioval kozosen.
Teny,hogy az Asus nevet is meg kell fizetni.
Azon csodalkozok,hogy zakatol meg Europa Kozponti Duborgo Gazdasaga........ -
Wilks
aktív tag
Szerintem a gond ott kezdődik egy telefonál,mikor "sok igényt" ki kell,h elégítsen egyazon időben.
Igy a melegedés logikus.
Pláne akkor,mikor 1-2 órát játszok rajta 120 hz-en,4k-an.
Fölösleges megterhelni a rendszert igy.
De én játékra vagy egy pct vagy egy konzolt használok.
Telefonra max egyszerű gameket telepitek unalomuzes miatt.
Videoszerkesztest sem a telefonon akarom csinálni, ahogy az animáció készítést.Ezek és az ilyenhez hasonló szoftverek megterhelik a rendszert.Na meg a teló nem arra van kitalálva.(számomra)
Persze,youtubozas megy rajta.De az se melegeti fel annyira a telót,h megsüsse a rendszert.
Különben egy iPhone is tud melegedni kellemesen. -
Wilks
aktív tag
válasz
<Adamsky> #94 üzenetére
Szerintem a Zenfone 9-10 "külseje" nagyon jó lett.
A dolog nem itt vérzik el.
Az,h a minitelefonok nem olyan sikeresek,mint a tepsi telefonok, több oka is van.
De ugy látszik,h az ASUSnak még megéri ezt a vonalat erőltetni,ha még a 10-es is kompakt méretben jött ki.
Igény van rá.Legalabbis egy szűk réteg nem mond ellent egy kompakt telefonak,annak ellenére sem,ha valami kompromisszumot kell kötnie.
Lásd:Xiaomi 12x. -
Wilks
aktív tag
Egész jó kis telefon.
És kompakt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Maradt az apró méret, erősödött a hardver, nem melegszik túl, de fotózásban közepes.
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest