Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ez itt nem egészen úgy működik mint DOS/Windows alatt... Itt mindent egy particiónak látsz, ez a root directory, vagyis a gyökérkönyvtár. Minden ez alatt van, minden lemezt, eszközt, és egyebet, egy könyvtár, illetve egy file formájában találsz meg.
Ha r0by leírása szerint csináltad, vagy ha végülis az általam feltett image file-okat használtad, akkor az első 1GB-os particiót az /opt mappa alatt látod, a második swap-et értelemszerűen sehol, mivel az a "virtuális memória" a harmadik adat particiót pedig az /opt/etc/samba/Share alatt találod. -
-
Nem... Mielőtt elkezdi visszaálltani a particiót a Ghost, megkérdezi, hogy az egész rendelkezésre álló helyet kitöltse, vagy pedig tartsa meg az eredeti partició méretet.
Az eredeti méretek, mint ahogy ebond-on is le van írva:1. partició: 1GB
2. partició: 512MB
3. partició: 2, valamennyi GB :-)) már nem tudom pontosanTehát ha Te ki szeretnéd tölteni a 40 GB-ot, akkor az elsőt felteszed úgy, hogy maradjon a mérete 1GB, a másodikat hasonlóképpen 512 MB méretűre, és a harmadik partició esetében választhatod azt, hogy töltse ki a maradék rendelkezésre álló helyet. A Ghostnak több verziója is van, van amelyik azt kérdezi, hogy kitöltse-e a maradék helyet, és van amelyikben számszerűen kell megadni a célpartició méretét.
Ha az elsőt rögtön úgy teszed fel, hogy kitöltse a 40GB-ot, akkor természetesen a második felül fogja írni, ezután a harmadik pedig ezt is felülírja. De ez így nem is lesz jó :-)
ui.:
Tudomásom szerint egyébként kész particióra nem is lehet ezt feltenni, ugyanis a ghost üres helyet kér célterületnek a lemezen. De lehet, hogy ebben tévedek... -
-
Sajnos nem tudom mi lehet a gond... A pendrive, amiről mentettem csak ezt a három particiót tartalmazta, és arra utána vissza is tettem próbaképpen, és működött. De már mások is tették fel sikeresen, szóval a "hiba az Ön készülékében van" :-)
Nincs más partició a lemezen? Esetleg NTFS, vagy FAT32?
És bár ennek semmi köze hozzá elvileg, de csak ez az egy lemez van a routerre kötve? -
ecaddict
senior tag
Meg kellene nézzed mit tartalmaz az /opt/etc/ipkg.conf
cat /opt/etc/ipkg.confHa nem valami ilyesmi (# komment, nem számít):
src/gz optware http://ipkg.nslu2-linux.org/feeds/optware/oleg/cross/stable
dest /opt/ /Akkor vsz. rossz a package feed-ed és az uClibc verziód.
Nézd meg ipkg list_installed-el az uClibc és az ipkg verziókat ill. keresd ki a #5000 hsz-ból a linket ahol le van írva ilyenkor mit kell csinálni.Ha jó az ipkg.conf-od akkor passz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest