Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaboca66
csendes tag
Az nekem is eszembe jutott, hogy esetleg nem nalam van a hiba, de pl. kozvetlenul pc-rol is rendesen ment. Meg itt is nehanyan panaszkodtak a szakadasokra, ezert arra gondoltam, hogy ennyi kulonbozo helyen nagyjabol azonos idoben, az lehet, hogy megsem kozponti hiba. De orulnek, ha kiderulne, hogy megiscsak az, bar a switch elbizonytalanit...
Nekem is volt kb egy het szunetem. Egy hetig szakadozott, de akkor meg nem surun, egy nap max 4-5-szor. Akkoriban beszeltem is az ISP supporttal, ok szoltak a t-comnak, ok meg visszaszoltak ket nap mulva, hogy megjavitottak. De akkor nem lett jo, nehany nap mulva jo lett, kb egy hetig jo volt, aztan ujbol rakezdte, es utana lett egyre durvabb
. Veletlenul jottem ra, hogy a switch megjavitja
.
Most egyelore pc-bol akarok csinalni egy repeatert, amin tudom figyelni meg szurni a forgalmat, abbol talan okosabb leszek
.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest