- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
0519
senior tag
Ugyanez a gondom nekem is.
"AP hozzáférési pont módba, akkor meg a Wifi-n szűnik meg az internet. Van wifi kapcsolat, csak net nincsen."
A T-home HGW-je mögött AP módban megy egy N18U router AP módban. A vezetékes eszközök kapnak helyi hálózati és internet elérést.
A vezetéknélküliek kapnak IP címet, de net hozzáférésük nincs, pedig pont ez az AP mód lényege.
A telefonomon tudok saját DNS beállítani, azzal sincs net, a HGW által kínálttal sincs.
Vezeték nélküli - Professzionális - fül beállításai alapértelmezetten vannak.
Olyan mintha a wifi-t nem routolná a vezeték felé.Próbáltam dd-wrt-vel és Merlin-gzenuxxal is. Nem működött ott sem AP módban a wifi.
Kérdésem hogy valami beállítással lehet ezt gyógyítani valahogy?
-
-
I
tag
Nos, meglett a probléma forrása, leírom hátha még előfordulhat valakinél
Mivel az alaplapomon két hálózati vezérlő van, a 2,5GbE-s Realtekből, amit eddig használtam, áttettem a kábelt az Intel 1GbE-s csatlakozóba, (amit eddig nem használtam, le is volt tiltva BIOS-ból)
És lőn csoda, akadozás mentessé vált a lejátszás, 80- 100Mb/s feltöltéssel ment fel az adat.
Na akkor már mindjárt illesztőprogram problémára gyanakodtam, úgyhogy a Realtek oldaláról letöltöttem a legfrissebb drivert, és telepítés után mintha kicserélték volna, most már azzal sincs akadozás.
Úgy látszik a Windowsos meghajtót nem csipázza, hiába az is a legújabb... -
I
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest