-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hsrasus
aktív tag
válasz
Wasquez #24184 üzenetére
Igen, pont kijött új fw és frissítettem, de sajnos nem segített. Elírtam amúgy, mert TUF-AX5400. Találtam is róla infót, h másnak is összeomlott a WIFIje, de a WAN-hibáról nem írnak.
(Felületen abból látszik a gond, h nem lehet 5GHz-en csatornát állítani, csak 2.4-en, de az 5-ös sávja it hozza fel és ha 5GHz-re vált az ember country kódot kér) természetesen nincs is 2.4-és hálózat, amit sugározna…
-
VGYke
addikt
válasz
Wasquez #20654 üzenetére
Ha azt írom hogy a táp teljesen jó, azt szerinted csak úgy az ujjamból szívom ki, vagy szeretek feleslegesen írogatni?
Próbáltam másik táppal de felesleges volt.
Most az elődje van beállítva, egy AC68U és az AC86U tápjával megy, mert azt nem bogoztam ki onnan, ahová el van rejtve! -
-
-
-
dolon75
senior tag
válasz
Wasquez #19295 üzenetére
A #19292-ben azt írod, hogy mindkét nyitott porton az egyik kamera képe jelenik meg.
A #19294-ben azt, hogy a portok zárva vannak.
Most akkor melyik?A telnet 23-as portja azért mehetett, mert azt talán a router fogadta. A POP3 110-es portja, ha nyitva is van, nincs mögötte semmi, így hiába szólítod meg, nincs válasz.
Próbálj valami magasabb portot választani, pl. 41000 és 41001
Segítene, ha egy képet be tudnál vágni a beállításaidról, kitakarva a külső IP címet, dinamikus címet, azokat semmiképp ne oszd meg sehol.
-
válasz
Wasquez #19290 üzenetére
Nem szükséges magán a kamerán portot változtatni, elég, ha a routerben a portforwardnál beallitod, hogy bejövő port 1234 - > kamera1ipcime:80, bejövő port 4321 - > kamrea2ipcime:80
A telefonos appban pedig a külső IP címedre a ddns névvel hivatkozol, az egyes kamerakat pedig a portforwardnál beállított portokon ered majd el kívülről.
-
válasz
Wasquez #19285 üzenetére
Nem. Ha egy portra konfigolsz forwardot, akkor a külső IP cimre és az adott portra érkező forgalmat továbbítja a router a megadott belső IP és port felé. Értelemszerűen egy külső IP/port esetén egy portra csak egy belső IP/port konfigolható. A másik kamerának konfigolj eggyel nagyobb portot a forwardban és jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest