- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz VANESSZA1 #23392 üzenetére
Megnéztem. Érdekes, olyan nagy tragédiát nem látok.
Utólag nem/sem vagyok okos. Valószínűleg bug, vagy az eredeti ddns szolgáltatód nyűgje lehetett.
A ""ddns: eth0 not find WAN IP or link internet, go retry.(10)" logbejegyzésre rákeresve, írnak arról, hogy az IPv6-ot ki kell kapcsolni, de nem hinném, hogy be volt kapcsolva, vagy ha igen, akkor nem hinném, hogy azóta kikapcsoltad -
bcl
senior tag
válasz VANESSZA1 #23387 üzenetére
A legutolsó kérdést nem egészen értem, hiszen ha nem működik, akkor nem működik.
HA arra gondolsz, hogy hol lehetne kicsit részletesebben utána nézni, a logok között meg lehet találni, hogy mi a gond (HA írja, illetve ha benne vagy annyira a témában, hogy tudod értelmezni. De ide is bemásolhatod, vagy a pastebin-re, és belinkeled, és megnézzük)Ha Asus DDNS-t használsz, akkor lehet vele gond, nekem hetekig nem ment a tavasszal-nyár elején, végül váltottam, és azóta rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest