- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz
VANESSZA1 #23392 üzenetére
Megnéztem. Érdekes, olyan nagy tragédiát nem látok.
Utólag nem/sem vagyok okos. Valószínűleg bug, vagy az eredeti ddns szolgáltatód nyűgje lehetett.
A ""ddns: eth0 not find WAN IP or link internet, go retry.(10)" logbejegyzésre rákeresve, írnak arról, hogy az IPv6-ot ki kell kapcsolni, de nem hinném, hogy be volt kapcsolva, vagy ha igen, akkor nem hinném, hogy azóta kikapcsoltad -
bcl
senior tag
válasz
VANESSZA1 #23387 üzenetére
A legutolsó kérdést nem egészen értem, hiszen ha nem működik, akkor nem működik.
HA arra gondolsz, hogy hol lehetne kicsit részletesebben utána nézni, a logok között meg lehet találni, hogy mi a gond (HA írja, illetve ha benne vagy annyira a témában, hogy tudod értelmezni. De ide is bemásolhatod, vagy a pastebin-re, és belinkeled, és megnézzük)Ha Asus DDNS-t használsz, akkor lehet vele gond, nekem hetekig nem ment a tavasszal-nyár elején, végül váltottam, és azóta rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged