- Yettel topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonToni
aktív tag
válasz
Synthwave #26 üzenetére
Köszönöm, de igazi választ nem kaptam... legalább is itt nem!
Alább egy másik postban, a videóban már láttam számokat és értelmezni is tudom.
Ennek fényében mondom azt, hogy ez már nekem a "parasztvakítás" kategória.
Értem, hogy gyorsabban jelenít meg a kijelző, nem ezzel van a "problémám" hanem ennek "kihasználásával".
(érdekesség amúgy, hogy a különféle panelek (OLED, TN, IPS) hogyan viszonyulnak egymáshoz)
#29 PuMba: Megnéztem, ezért írom, hogy kvázi felesleges...https://kiszamolo.com/reakcioido-teszt/
Ezt próbáljátok már ki... csak az érdekesség kedvéért... meg, azt is írjátok az eredmények mellé, hogy ki-milyen felbontáson, frissítésen érte el az adott eredményét.
Komolyan érdekelne egy ilyen "felmérés"!
(Nem a legjobb eredmény érdekel, mert 1x nekem is sikerült 60ms -ot nyomni...!de átlagban ~240ms volt)
-
Egon
nagyúr
válasz
Synthwave #26 üzenetére
Azért van annak valami diszkrét bája, hogy technikai fejlődésre hivatkozol a képfrissítés vonatkozásában, miközben durván low felbontáson játszol egy olyan randa textúrájú játékkal, amitől a többség már 20 évvel ezelőtt is hányingert kapott volna...
Mindketten tudjuk jól, hogy egyrészt a 360 Hz és az 540 Hz között különbséget (sőt, jó eséllyel ugyanez a helyzet a 240 és a 360 Hz között is) vakteszten 100 emberből 99 nem képes érzékelni (a maradék egy pedig lottónyerteseket megszégyenítő eredményességgel tippel...
), max. a placebo-hatás érvényesül vakteszt híján, másrészt ahogy a fényképezők megapixel értékét túltolták marketing okokból a mobilokon, úgy ezt is túl fogják tolni, mert egy szint felett mindenképp parasztvakítás (a kérdés csak az, hogy már elérték-e ezt a szintet, vagy "csak" a 2000 Hz-es monitorok fognak abba a kategóriába tartozni, ami már a minden bizonnyal páratlan képességeid számára sem lesz érzékelhető különbség, mondjuk az 1000 Hz-hez képest...
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is/Beszámítok!
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! 27" 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- LG UltraWide 34WQ650-W Monitor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest