- iOS alkalmazások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
"Ha nem érted, megnyugtatlak hogy én sem, de a lényeg hogy ez állítólag előny ha nincs szükséged numpadra." - nekem, mint abszolút casual gamernek is hasznos a TKL, kényelmesebb, mint a teljes méretű bill, szóval nem csak állítólag.
Vicces, hogy nekem a num pad csak egy dolog miatt hiányzott, és az nem a munka, hanem a Flight Sim 2020, ami igencsak igényli. -
worxland
addikt
válasz
klopisemis #5 üzenetére
Az é á ű gombokról meg hiányzik a $ ß ¤ - 10 ezer forintért se nézném el, az ékezetes betűk többitől eltérő méretét meg se említem. Rolls Royce pénzért Trabant.
Szerk.:
Várjál, várjál, most nézem meg jobban. Hiányzanak a q w e r t i a s j gombokról is az extra karakterek. Ez Trabinak is sz@r.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az idei CES alkalmával leleplezett, hot swapes modell gyártásakor nem kötöttek túl sok kompromisszumot.
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest