- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
toM517
aktív tag
Most azthiszem 833on van, dehulye vagyok, tenyleg..
A CPU 1.3-at kap az NB automatan meg szinte minden automatan van, csinaltam egyload defaults-ot es csak a cpu es a ram fesz-eit allitottam at.
Probaltam mar mindent komolyan, komolyabban is huzni meg kevesbe is, most eppen 7*400on megy, legalabb stabilSzoval akkor a tap nyugtazva, maradt a ram vagy alaplap.
cpu nem lehet, mivel az e6400-emet sem tudtam tuningolni, BIOS az 1219, volt ezelott 1226 es 1232 is, mindegyikkel ugyanazt ertem el.
A CPU-t amugy Scythe Infinity-vel hutom.
URISTEN raneztem a talcara es most 84fokot mutat a CPU, a magok 50-50.
Ez gondolom kizart !A cpuhuto talpa tok langyos !
Ez az alaplap kezd megorlni, vagy ennek mas oka is lehet?? :S -
GReddy
tag
Egyáltalán nem szándékoztam belerúgni senkibe. Beléd sem. Sajnálom, ha félreértettél.
Sajnálatra igényt nem formázok, nem oldja meg egy problémámat sem.
Egyszerűen azt gondoltam, hogy egy b..szott drága alaplap állítólag crashfree biosa simán javítható, csak én bénázok vele. Nos, nem. Mielőtt kettétörtem a lapot azért elolvastam a használatiját. Elvileg amikor összeomlik a bios, akkor neki kell keresnie egy bootfloppyt, vagy egy bootolható usb eszközt. Erre még emlékszem még a TUSL2C-ből, ott is, elvileg a BIOS azon része, ami a floppy bootot csinálja nem kerül írásra a frissítés során. Ezen a moslékon pedig eszébe sem jutott floppybootot csinálni, egyáltalán bármit csinálni, ezért végezte a kukában.
Nem áll hegyekben a pénz, a gép a céges dolgozós gépem VOLT. Azóta kiutaltam magamnak egy másikat.
Gigabyte.
Tudom, más f@szával vertem a csalánt.
-
GReddy
tag
Lehet, hogy itt mondva lett. De nekem van életem, ami NEM egyenlő a PH-fórumokkal..
Nem tudom, megy-e a windowsos bios updater, nekem eszembe sem jutna Asust venni, azaz nulla közeli asus tapasztalatom van. (Kivéve az M2N, és M2N-E -t, mindkettő fél év alatt tönkrement, tuning nélkül, és nem igazán olcsók..) A Gigabyte-nál hibátlanul működik. Mindegyiknél.. a legolcsóbbnál is. Az sem baj, ha elmegy az áram bios update alatt, mert VALÓBAN crashfree.. Ha a Master eeprom nem olvasható, akkor a secondary eeprom tartalma kerül betöltésre. Ha mindkettő olvashatatlan, akkor van benne egy eprom, (nem írható) ami az alap biost tartalmazza. Azt hittem egy ötvenezres Asus Deluxe alaplap ilyen..
De megoldottam a problémát!
Alaplap kiszerel, óvatosan anatómiás csipesszel bioschipet kiszed, majd csőfogóval kettétör, alaplap falhozvág, kissé megtapos, nehogy valaki felélessze véletlenül, majd irány a bolt, és vettem helyette egy Gigabyte P35-DS3P-t. EZERSZER jobb alaplap, mint a P5B Deluxe..
Köszönöm mindenkinek az ötleteket! Én jobbat tudok.. soha többé asust.
AVE!
-
Dj Neo
tag
Másik gépbe P4B alaplap van, oda ugyanez a hangkártya volt, és ott jól szólt...
Nem a zene miatt... Akkor úgy értem, hogy mind az 5 hangszóró szólt, és a mélnyomó is rendesen!
Ezért nem értem, hogy mi van... Még a mélynyomó se szól a zene alatt, a rendes hangkártyát , meg egyáltalán nem akarja felrakni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest