- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Aktív témák
-
Scobbyka
tag
Up!
-
Scobbyka
tag
Up!
-
Scobbyka
tag
Up!
-
Scobbyka
tag
Up!
-
Scobbyka
tag
Igen a hozzáadott kábelekkel kötöttem össze őket. Még a s-ata kábel is a sajátja!
-
bladd
tag
szeva!
Nekem pont ilyen lapom van. A probléma nálam nem merült fel.Nekem egy 870as maxtorral megy. Nézd meg esetleg a pata és sata beállításoknál az enchanted (nem biztos hogy így helyes)mód van e beállítva vagy a compatible mert ez meg szokta változtatni a sorrendet. Ha az első van akkor a sata vinyóknak azt hiszem kihagyja a primary helyeket, de nem biztos.Kérdés: a hozzáadott kábelekkel kötötted össze a vinyót az alaplappal. -
Scobbyka
tag
Up
-
Scobbyka
tag
Na szóval tápcsere megvolt és azzal is ugyanez. Secondaryban ok De primaryban nem mindig jó! De most kaptam egy Samsung 80 GB-at azzal semmi gond. Ne ez hogyan lehetséges?
-
Scobbyka
tag
Up!!!
-
Scobbyka
tag
up
-
Scobbyka
tag
Tegnap sikerült szétszednem a gépemet. Enermax táp ki! Csak éppen nem volt időm összerakni a másikat! Mondjuk nálam van még a Mercury is. Majd ma du. Minden kiderül de nem biztos, hogy ráérek kipróbálni. De azért még várom az ötleteket!
-
Scobbyka
tag
Én is erre gondoltam először. De lehet, hogy kipróbálom az én másik gépemből az Enermax 400 W-sal de azt nem akarom szétszedni ha nem muszály! De ha ki kell akkor kiszedem!
Köszike a segítséget!
Azért az ötletek még jöhenek! -
-
Scobbyka
tag
Biosban minden auto-n van. Próbáltam egy kisebb vinyóval de azzal is ugyanez. De egy maxtor 40 GB-sal semmi baj. Néztem kábelt nincs fordítva. Azt is kicseréltem újra. Semmi! Néha felismeri ugyan de nagyon ritkán. Ma lesz egy nagyobb tápom is hátha az a baja. Idáig Codegen 300 W-at használtam most kapok kipróbálni egy 400 W-os Mercury-t. Hátha ezzel sikerül!
De várom a további ötleteket! -
Scobbyka
tag
Igen van lehetőségem másik gépen kipróbálni a vinyót! És ott működik rendesen lehet róla boot-olni meg telepíteni is lehet rá! Szóval nem értem mi lehet a gond! Mondjuk lehet fel kellene raknom a regebbi bios frissítést, mert abban benne van ez a probléma. De a legújabban is benne kellene hogy legyen! Nem értem én ezt! Ma felrakom a régebbit. És hátha!
De attól még várom az ötleteket! -
Scobbyka
tag
Up!
-
Scobbyka
tag
Up
-
Scobbyka
tag
Újra fent áll a problémám ha tud valaki segítsen!! Köszike!!!
-
Scobbyka
tag
Köszike Rendes vagy hogy megpróbálktál segíteni, de már megoldódott. Az volt a baj, hogy az USB mass storage biosbeállítás 40 secen volt. Átállítottam 5s-re és mostmár jó!
Megy minden mit állat! -
Scobbyka
tag
Sziasztok!
Volna egy kis problémám! Most vettem egy P-ata-s vinyót, mert kicsi lett a régi és azt eladtam. Berakom a gépbe és egyszerüen nem ismeri fel Primary masterként. De Secondary masterként igen. És ha elindítom úgy hogy nincs rádugva a vinyó és belépek a Biosba és akkor dugom rá akkor felismeri. De újraindítás után újra megfagy ott, hogy Primary Master IDE felismerése és ezután se kép se hang. Segítsetek nekem légyszives már mindent próbáltam. Bios update volt 10.19-es van fent.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Asus TUF B365M-PLUS GAMING + I9-9900K
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest