- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
Hirdetés
Aktív témák
-
Scobbyka
tag
Up!
-
Scobbyka
tag
Up!
-
Scobbyka
tag
Up!
-
Scobbyka
tag
Up!
-
Scobbyka
tag
Igen a hozzáadott kábelekkel kötöttem össze őket. Még a s-ata kábel is a sajátja!
-
bladd
tag
szeva!
Nekem pont ilyen lapom van. A probléma nálam nem merült fel.Nekem egy 870as maxtorral megy. Nézd meg esetleg a pata és sata beállításoknál az enchanted (nem biztos hogy így helyes)mód van e beállítva vagy a compatible mert ez meg szokta változtatni a sorrendet. Ha az első van akkor a sata vinyóknak azt hiszem kihagyja a primary helyeket, de nem biztos.Kérdés: a hozzáadott kábelekkel kötötted össze a vinyót az alaplappal. -
Scobbyka
tag
Up
-
Scobbyka
tag
Na szóval tápcsere megvolt és azzal is ugyanez. Secondaryban ok De primaryban nem mindig jó! De most kaptam egy Samsung 80 GB-at azzal semmi gond. Ne ez hogyan lehetséges?
-
Scobbyka
tag
Up!!!
-
Scobbyka
tag
up
-
Scobbyka
tag
Tegnap sikerült szétszednem a gépemet. Enermax táp ki! Csak éppen nem volt időm összerakni a másikat! Mondjuk nálam van még a Mercury is. Majd ma du. Minden kiderül de nem biztos, hogy ráérek kipróbálni. De azért még várom az ötleteket!
-
Scobbyka
tag
Én is erre gondoltam először. De lehet, hogy kipróbálom az én másik gépemből az Enermax 400 W-sal de azt nem akarom szétszedni ha nem muszály! De ha ki kell akkor kiszedem!
Köszike a segítséget!
Azért az ötletek még jöhenek! -
-
Scobbyka
tag
Biosban minden auto-n van. Próbáltam egy kisebb vinyóval de azzal is ugyanez. De egy maxtor 40 GB-sal semmi baj. Néztem kábelt nincs fordítva. Azt is kicseréltem újra. Semmi! Néha felismeri ugyan de nagyon ritkán. Ma lesz egy nagyobb tápom is hátha az a baja. Idáig Codegen 300 W-at használtam most kapok kipróbálni egy 400 W-os Mercury-t. Hátha ezzel sikerül!
De várom a további ötleteket! -
Scobbyka
tag
Igen van lehetőségem másik gépen kipróbálni a vinyót! És ott működik rendesen lehet róla boot-olni meg telepíteni is lehet rá! Szóval nem értem mi lehet a gond! Mondjuk lehet fel kellene raknom a regebbi bios frissítést, mert abban benne van ez a probléma. De a legújabban is benne kellene hogy legyen! Nem értem én ezt! Ma felrakom a régebbit. És hátha!
De attól még várom az ötleteket! -
Scobbyka
tag
Up!
-
Scobbyka
tag
Up
-
Scobbyka
tag
Újra fent áll a problémám ha tud valaki segítsen!! Köszike!!!
-
Scobbyka
tag
Köszike Rendes vagy hogy megpróbálktál segíteni, de már megoldódott. Az volt a baj, hogy az USB mass storage biosbeállítás 40 secen volt. Átállítottam 5s-re és mostmár jó!
Megy minden mit állat! -
Scobbyka
tag
Sziasztok!
Volna egy kis problémám! Most vettem egy P-ata-s vinyót, mert kicsi lett a régi és azt eladtam. Berakom a gépbe és egyszerüen nem ismeri fel Primary masterként. De Secondary masterként igen. És ha elindítom úgy hogy nincs rádugva a vinyó és belépek a Biosba és akkor dugom rá akkor felismeri. De újraindítás után újra megfagy ott, hogy Primary Master IDE felismerése és ezután se kép se hang. Segítsetek nekem légyszives már mindent próbáltam. Bios update volt 10.19-es van fent.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest