Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
sasabacsi1
üzenetére
Szia,
valahol előrébb van egy leírás mit kell csinálnod.
[link] -
juhasz.p
aktív tag
Ha custom FW van fent a játékoson, akkor hogyan lehet resetelni?! A hátsó reset gombot hiába nyomkodom...
-
juhasz.p
aktív tag
Valaki találkozott olyan hibával, hogy a média lejátszója (Asus O'play mini+) egyik napról a másikra nem tudott csatlakozni a NAS-hez, azaz csatlakozni csatlakozik, de nem tudok semmit lejátszani? Ha elindítom a lejátszót és a lejátszó saját file managerében be tallózóm a NAS-t, visszaugrik a kezdő oldalra a lejátszó. Nem az eredeti program van rajta, hanem a moservice.
Eddig minden rendben volt vele... -
juhasz.p
aktív tag
válasz
Iceman17881
üzenetére
Nekem minden probléma nélkül megy rajta.
-
juhasz.p
aktív tag
Igen, elolvastam. Nem csak írogatok ide, mert olyan kedvem van...
Azért teszek fel kérdéseket, mert biztosan vannak nálam okosabbak vagy tapasztaltabbak és így tudnak válaszolni az általam feltett kérdésekre.
Azért is linkeltem be azt a képet amin látszik, hogy a lejátszandó anyagnak a diagnosztikai program szerint a videó felbontása 1920*1080 pixel. -
juhasz.p
aktív tag
Közben én is megoldottam a problémát.
Nálam még nincs a vezetékes hálóra kötve, csak a wifi megy rajta.
Úgy egy kicsit akadozik, főleg ha túl nagy az adatsűrűség.
Az mkv file-okat gond nélkül viszi, de ha már egy m2ts file akarok lejátszani wifin keresztül akkor már van egy kis gondolkodás.
Azt tudja valaki, hogy egy 1920*1080 felbontású videót miért úgy játszik le egy full HD tv hogy alul felül csík van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest