- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
Coyote2000 #2941 üzenetére
Ez szerintem az egyik legjobb integrált vga jelenleg. (Tudomásom szerint!)
A notebook vga-ra is van egy nagyon jó kis topic...
[link]
A proci elég erős lenne egy ilyen game-hez szerintem , de én 250K-s kategóriában inkább már Turion-ba gondolkodnék.
Amúgy jó kis gép ez , de ehhez ''nagy'' aksi jár alapból? -
AMD Power
titán
válasz
Coyote2000 #2910 üzenetére
Én jobban szeretem asztali gépekben az Nvidia-t , de szerintem notebook-ba ''jobb'' és álltalában olcsóbb az ATi.
Szerintem a 25W TDP-s Mobile Sempronnal jobban jársz! Van benne PowerNow! Ez viszont nem mondható el a Celeron M-ről ! (Bár abban SpeedStep-nekl hívják). A másik fele pedig az ,hogy a Sempron nagyon gyors a memória kezelésben. -
rYaN-
tag
válasz
Coyote2000 #2910 üzenetére
Hali!
Lennék a csajod
Na jó, csak vicceltem... Szóval:
Szerintem az új játékok támogatják a 16:10-es képernyőket, én legalább is HL2-t 1280*800ban játszom (mint az asztal felbontása), ez 16:10-es arány. 16:9es módok is vannak...
A többi játékról nem tudom, cod2-t 1024x valamiben játszom de nem nyúlik semmi, minden olvasható és látható.
Ha képet nézegetsz windows nézegetővel akkor úgy formázza hogy teljes egészében láthasd.
Én azért vettem ezt a notit (core duo meg mobility x1600), mert akkor - és talán még most is - ez volt a legjobb vga amit asus notiban lehet kapni.
Itt van 2 közel pontos lista a jelenleg kapható mobil vgakról:
[link]
[link]
Kb 1 hónapot szántam rá, hogy kiválasszam a legjobb notit, szinte minden teszt az x1600-ast tette a második kategória tetejére (ami még asusban kapható)
Vannak olyan márkájú gépek is mint pl a ROCK (vagy mi...), amiben xt kártyát is találsz de én maradok az asusnál...Eddig nekem nvidia kártyáim voltak, az asustól.
Egyébként a vga memóriája is sokat dob, az enyémen 256mb Vram (saját ram) van és még 256-ot tud lopni a géptől, így lesz összesen 512 a hypermemory segítségével. Egy másik fórumon már kioktattak, hogy létezik ez a vga 128 mb Vrammal is, hypermemory nélkül, szal az össz vissz 128...
A harmadik ponthoz pedig: x1600as vgat eddig csak core duoval vagy turionnal láttam, szerintem kell is egy ilyen vga alá egy ilyen proci. Azért nem amd-t vettem, mert az csak sis chipszettel volt, amitől tartok picit...
Szerintem ha cod2-re is kell ne vegyél se sempront se celeron m-et. Tudom a mai sempron más mint az elődje de akkoris...
Remélem tudtam segíteni, mellesleg összeget nem írtál, az aláírásban olvasható gép ~400.000 huf
[Szerkesztve] -
Almos
aktív tag
válasz
Coyote2000 #2010 üzenetére
1. örülj neki ha egyáltalán még ír. Ha meg nem ír nagyobb sebességgel, akkor cseréltesd ki gariban, egy rakás szemét az az író (méghogy író...)
2. töltsd le a Hitachi oldaláról a Drive Fitness Test progit [link] és ha az kiír valamilyen hibát, akkor garira cseréltesd ki, ne várd meg míg meghal. -
Louis Gara
tag
válasz
Coyote2000 #2010 üzenetére
Az előbbinek örülj, van akinek még irni sem akar...(főleg az 532A féle)
a merevlevezes probléma nem ismeretlen számomra sem, bár nem tul gyakori de szokott ''szüttyögni'' ha ez a hangutánzó szó a helyén van, most ez jutott eszembe...amúgy passz hogy miért van, nekem amúgy is sokat pörög a lemez benne, több memória megoldást jelenthet. -
xedos
addikt
válasz
Coyote2000 #1878 üzenetére
Igan az egy miniPci SLOT, amibe lehet venni minipcios wifi-t!
-
dat
senior tag
válasz
Coyote2000 #1890 üzenetére
Sztem miniPCI foglalat lehet, ahova wlan vagy bluetooth vezérlőt tehetsz.. Így látatlanba legalábbis. Az én Clevomon is hasonló a helyzet..
-
xedos
addikt
válasz
Coyote2000 #1871 üzenetére
Valószínűleg miniPCI slot. WIFI van a notidban? Ha nincs, akkor nem log a slot mellett 2db vezeték?
Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged