- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csatravi
senior tag
válasz
kenand #32538 üzenetére
Igazából azzal voltam meglőve, hogy pontosan mi van benne. Mivel csak vendégségben van nálam a laptop, hogy felrakjak rá egy oprendszert. Semmiféle works manual nem található róla így próbáltam volna megúszni hogy kétszer kelljen szétszedni. Bár szerencsém volt, hogy csak az alsó fedlapokat kellett levenni és nem ripityára bontani. Az elem nem probléma mert lehet kapni ipari forrfüles elemet és tölthető elemet is. A régiről levettem a vezetéket és ráforrasztottam az új forrfüles elemre. Rá egy zsugorfólia meg egy kétoldalas ragasztó és már ment is vissza a helyér. A kivett elemben már csak 0,67V feszültség volt így nem csoda hogy eldobta az adatokat.
Ami a kamerát illeti ha az enyém lenne akkor már nekiestem volna hogy át lehet-e forgatni a kamerát. -
Csatravi
senior tag
válasz
kenand #32534 üzenetére
Köszönöm a választ! Végül oda jutottam hogy nekiálltam és kibontottam és egy forrfüles CR2032 elemből legyártottam. Hogy miért kérdeztem és végül miért bontottam inkább. Mert van olyan laptop amiben csak gombelem kell, pld [link] [link] . Van olyan amiben vezetékes elem van CRXXXX típus. És van olyan amiben ugyanolyan kinézetű de tölthető elem van. MLXXXX [link]
Biztos válasz hiányában nem akartam lyukra futni, vagy galibát csinálni.
Van elég bajom amúgy is ezzel az Asus márkával (még jó hogy nem az enyém).
Katasztrofális szupport, idióta módon fejtetőn beépített kamera így a WIN10 driverrel csak fejtetőn ad képet. WIN10 nem támogatott de az Asus se ad rá megoldást. Hiába keresek a kamera PID-jének megfelelő drivert a vagy hibás telepítés vagy hibajelzés vagy el sem fogadja verzió van. Még kompatibilis módban is.
Még egyszer köszönöm a segítőkészséged! -
Csatravi
senior tag
Üdv!
Tudja valaki, hogy az Asus K70ID laptop CMOS energiaellátója az sima lítium gombelem vagy tölthető (akku) gombelem. Sajna nem találok róla korrekt infót. Van ahol CR-ként emlegetik de olvastam olyat is hogy akku. Tudom egyszerűen bontsam ki és vegyem ki a fóliából de bontás előtt inkább kérdeznék. Sajna az idő belassul és a dátummal együtt el kezd késni.
Nem szeretnék akku helyett gombelemet betenni mert az pukkanós lenne. -
Csatravi
senior tag
válasz
Pyttawrx #32495 üzenetére
Bocs hogy lassan válaszolok csak közbejött valami.
Szóval csak ezt a segédprogramot adja amivel a frissítést lehet végrehajtani. A Bios fájl ami letöltöttem az csak egy .205 kiterjesztésű fájl. Más programot nem ajánl fel az oldal. Mondjuk olyat amivel egy Pendrive bootolásnál futtatja a frissítést. Csak windows alatti frissítés lehetősége van.
BIOS-on keresztüli frissítés lehetőségét nem néztem. Olyat még soha nem csináltam, nem is tudtam róla, hogy van ilyen. (sűrűn nem kell ilyeneket csinálnom)
BIOS-on keresztül, hogy történik? -
Csatravi
senior tag
válasz
Pyttawrx #32491 üzenetére
Óó, úgy már más. Ezért nem találtam. A fene essen a derekukba
Az általad linkelt oldalon a BIOS verzióbol a 205 van fent. Ezen a gépen meg 203.
Azt hol találom meg, hogy mi a változás az újban? Egyáltalán kellhet-e nekem?
Win 10 menne fel a gépre, gondoltam ha szükséges akkor felrakom. De csak akkor ha tényleg szükséges. -
Csatravi
senior tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni egy Asus K70I (K70ID) laptophoz. (nem az enyém)
A letöltőközpontban próbálok keresni hozzá Drivert és BIOST de mintha nem is ismernék ezt a készüléket.
[link]
Hiába próbálom megkeresni, már végiglapoztam az összes lehetőséget de nincs ilyen
Hogy találom meg ezt a készüléket ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Óvodások homokozója
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest