- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
b,gabor991
csendes tag
válasz
Pyttawrx #30940 üzenetére
hibernálással sem oldódott meg semmi úgy vettem észre.Pár perc alvó módból felnyitás után van wifi kapcsolat órák után pedig nincs.Van amikor csatlakozva van amúgy. de a böngészőbe keresek valamit és nincs kapcsolat vana mikor meg nincs kapcsolódva. Elég bonyolult tudom...
-
b,gabor991
csendes tag
válasz
Pyttawrx #30934 üzenetére
http://dirtywindows.hu/question/wifi-problema-alvo-allapot-utan/
itt is hasonló a gond mint ami nekem van.Lehet a router?? De hát a régi gépem ilyen nem csinált és a router ugyan az ami most -
b,gabor991
csendes tag
válasz
Pyttawrx #30934 üzenetére
win 10 van fent.Megcsináltam a visszaállítást hagytam egész éjjelre a gépet alvó módba automatikus wifivel persze.Reggel felnyitom a gépet és megint csatlakozni kelett.A wifinél csatlakozva van de nincs net,tehát szét kell kapcsolnom aztan megint csatlakozni.Letölötttem az asus holnapjáról a wifi drivert felraktam megnt lecsuktam a gépet 10 perc után jó volt.lecsuktam megint kb 10 percre aztán megint szar.Én már nem tudom...
-
b,gabor991
csendes tag
válasz
b,gabor991 #30930 üzenetére
a wifit
-
b,gabor991
csendes tag
-
b,gabor991
csendes tag
ezt hol találom meg?
-
b,gabor991
csendes tag
válasz
Pyttawrx #30900 üzenetére
hát köszi hogy írtál! De nem nagyon találok semmit.Most pl összecsuktam a gépet,majd kinyitottam alvó mód bejött beléptem a windowsba és azt irta nincs internet csatlakoznom kelett az itthoni wifi hálózatra és ismét volt netem :/ Az beállítottam hogy automatikusan csatlakozzon amúgy.Elég érdekes nem tudom mit kéne beállítani .A gépet most vettem. Ha esetleg van ötlet örülnék neki!
ÜDv
-
b,gabor991
csendes tag
Sziasztok!
Azt tapasztaltam még hogy ha alvó módba van a gépem és vissza lpek a win 10 be rá 1 2 percre akkor van wifi netem (automatikus csatlakozásra van állítva) de mondjuk egy kb 10 perc alvó mód után ha belépek akkor nincs netem.Tehát lekell ujra kell kapcsolódnom a wifire.Eddig ezt nem csinálta se telefonom se notebook om? Ez mitől van?Lehet állítani valamit a windowsba ezen vagy a gépnek van hibája? -
b,gabor991
csendes tag
-
b,gabor991
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy asus zenbook ux331fn eg038t típusú notebookot. Igazból megvagyok vele elégedve de egy dolog idegesít.Azt tapasztaltam hogy néha ilyen apró gyors halk kattogó nem túl hangos de azért észrevehető hangot ad ki.Eddig működik rendesen de nem tudom hogy ennek ilyennek kell lennie vagy hibás? Változó mikor csinálja egyébként . Működik rendesen szerintem csak ez kissé idegesít .Remélem valaki tud valamit írni
ÜDv nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Autós topik
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest