- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
b,gabor991
csendes tag
válasz
Pyttawrx #30940 üzenetére
hibernálással sem oldódott meg semmi úgy vettem észre.Pár perc alvó módból felnyitás után van wifi kapcsolat órák után pedig nincs.Van amikor csatlakozva van amúgy. de a böngészőbe keresek valamit és nincs kapcsolat vana mikor meg nincs kapcsolódva. Elég bonyolult tudom...
-
b,gabor991
csendes tag
válasz
Pyttawrx #30934 üzenetére
http://dirtywindows.hu/question/wifi-problema-alvo-allapot-utan/
itt is hasonló a gond mint ami nekem van.Lehet a router?? De hát a régi gépem ilyen nem csinált és a router ugyan az ami most -
b,gabor991
csendes tag
válasz
Pyttawrx #30934 üzenetére
win 10 van fent.Megcsináltam a visszaállítást hagytam egész éjjelre a gépet alvó módba automatikus wifivel persze.Reggel felnyitom a gépet és megint csatlakozni kelett.A wifinél csatlakozva van de nincs net,tehát szét kell kapcsolnom aztan megint csatlakozni.Letölötttem az asus holnapjáról a wifi drivert felraktam megnt lecsuktam a gépet 10 perc után jó volt.lecsuktam megint kb 10 percre aztán megint szar.Én már nem tudom...
-
b,gabor991
csendes tag
válasz
b,gabor991 #30930 üzenetére
a wifit
-
b,gabor991
csendes tag
-
b,gabor991
csendes tag
ezt hol találom meg?
-
b,gabor991
csendes tag
válasz
Pyttawrx #30900 üzenetére
hát köszi hogy írtál! De nem nagyon találok semmit.Most pl összecsuktam a gépet,majd kinyitottam alvó mód bejött beléptem a windowsba és azt irta nincs internet csatlakoznom kelett az itthoni wifi hálózatra és ismét volt netem :/ Az beállítottam hogy automatikusan csatlakozzon amúgy.Elég érdekes nem tudom mit kéne beállítani .A gépet most vettem. Ha esetleg van ötlet örülnék neki!
ÜDv
-
b,gabor991
csendes tag
Sziasztok!
Azt tapasztaltam még hogy ha alvó módba van a gépem és vissza lpek a win 10 be rá 1 2 percre akkor van wifi netem (automatikus csatlakozásra van állítva) de mondjuk egy kb 10 perc alvó mód után ha belépek akkor nincs netem.Tehát lekell ujra kell kapcsolódnom a wifire.Eddig ezt nem csinálta se telefonom se notebook om? Ez mitől van?Lehet állítani valamit a windowsba ezen vagy a gépnek van hibája? -
b,gabor991
csendes tag
-
b,gabor991
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy asus zenbook ux331fn eg038t típusú notebookot. Igazból megvagyok vele elégedve de egy dolog idegesít.Azt tapasztaltam hogy néha ilyen apró gyors halk kattogó nem túl hangos de azért észrevehető hangot ad ki.Eddig működik rendesen de nem tudom hogy ennek ilyennek kell lennie vagy hibás? Változó mikor csinálja egyébként . Működik rendesen szerintem csak ez kissé idegesít .Remélem valaki tud valamit írni
ÜDv nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest