Új hozzászólás Aktív témák
-
Májsztró
addikt
A rosseb vinné el
Nem is tudom ,hogy érdemes-e cserélni ha tönkre megy egy olvasó. Olyan olcsón vannak már nagyobb penek , meg külső vinyó is. Csak rádug , lement aztán kész. Bár op rendszer telepítéshez nem árt. Éppen most kellett volna bootolható telepítős pen. megnéztem 35 verziót , hát egyik sem ment
-
Májsztró
addikt
Ó , nem nem. Én nem általánosítottam
Csak nekem már a neve sem jön be. Ezért ha lehetne választani inkább egy Sony-t tennék a notimba , meg azért megnézném a Pio-t is. Bár azt már asztaliban is kitárgyaltuk egyszer itt Ph-n ,hogy Pio így meg úgy , de a kis fos 5.000-res NEC íromnak csak jelenthet a sok 10.000-nél is drágább márkás író.
-
Májsztró
addikt
válasz
konfar.dani #9309 üzenetére
Az lesz ,hogy kap a gép egy új vinyót egy nagyobbat vagy egy külsőt. És arra átmentek mindent. Sajnos pen-el meg íróval sem fogom eltölteni vele az időmet , mert 94Gb-ot kellene lementeni
és 1 db pen van , ráadásul az asztali gépemen megint csak nincsen hely. Szóval veszett fejsze
(#9310) kali : Én nem értem ,hogy mit lehet ezeken szeretni. Asszony nővérének a gépébe is ilyen MatSHITa író ketyere lakozik az is hol olvas , hol nem. Én személy szerint sokkal nyugodtabb lennék ha az everest azt írná ki ,hogy Pioneer , vagy NEC vagy Sony
-
Májsztró
addikt
válasz
konfar.dani #9306 üzenetére
Már gondoltam rá ,hogy külön vinyóra kimentem , aztán újra particionálok meg telepítek.
Amúgy a Win7-eseel az a bajom ,hogy a dvd lemezeket most kezdi el válogatni a Matshita vagy milyen márkájú rendkívül jó minőségű író. Szóval ... gondolhatod , egész nap a hajamat téptem. Szerencse ,hogy szép sűrű és az esőben is tart. Taft -
Májsztró
addikt
Mint már mondtam , nem fogok többet költeni rá. Különben az sem érdekelne ha DC nem megy ... Egyébként most ott tartok ,hogy telepítésnél az F7-el az ACPI-t ki lehet kapcsolni , fel is települne ,de a fájlok másolásánál az meghajtó a végén meghal és nem hajlandó felmásolni egy rakat file-t. Szóval most USB XP teleppel próbálkozom , de ahány link a google-ban annyi megoldás , és eddig sajnos egyik sem ment. Valami ötlet ?
-
Májsztró
addikt
-
Májsztró
addikt
Szóval ha külön-külön jó , de együtt nem ami most a jelenlegi helyzet akkor jobb kézzel bal váll felett eldobhatom a gépet , értem
Azért köszi , holnap megpróbálom a bios defaultokat , hátha.De az micsoda ,hogy telepítés közben F7 megnyomásával ki tudom kapcsolni ezt az APCI-t vagy ACPI-t vagy mi a rosseb ez?
-
Májsztró
addikt
Innen tettem fel a 216-os és miután az nem ment a 215-s bios-t is. Defaultot nem nyomattam egyiknek sem. Amúgy úgy sem néztem ,hogy külön külön megy-e. Illetve Kingston ram , még az órajele is annyi mint a benne lévőnek ,ugyanis azt is mondták ,hogy külön órajelűek sem mennek együtt. De hát az órajel különbsége akkor kilőve.
És ha defaultok után sem mennek együtt akkor mi a teendő ? Boltba nem hiszem ,hogy visszaadják a ram árát ha én ezt bemondom.
-
Májsztró
addikt
Üdv !
Van egy Asus F5v notim , most toltam fel rá a legfrisebb bios-t ugyanis amikor betettem +1 Gb ramot , ( most 2x1 Gb van a gépben ) a win xp nem indult el. Sorra dobja a kékhalálokat amiben APCI hibát észlelt.
A jelenlegi APCI BIOS nem felel meg az előírásoknak.
Ezzel mit lehet kezdeni ? Előre is köszönöm , sürge lenne !
-
Májsztró
addikt
Üdv !
Van egy Asus F5V series laptop. Menet közben még töltött. Egyszer csak eldobta a töltést. Bármit húzok , dugok akárhová nem hajlandó tölteni. Próbáltam már , akksi nélkül el sem indul pl. Volt tényleg minden , töltő kihúz , bedug aztán adapterből kábel kihúz bedug. Akksi kivesz , visszatesz és ezek végtelen számú kombinációja. Mit lehet vele kezdeni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged