- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robscot
csendes tag
válasz
Robscot #15664 üzenetére
MBR-nek utánanéztem.
Felvetődik egy-két kérdést: A laptopon van egy 100 megás rejtett partíció (Boot&Active), majd a C: (system). Az asztali gépemen ilyen nincs. Ott a C: meghajtón van (Boot&Active&System).
Itt van az amit előzőleg említettetek, hogy nem formáztam le rendesen a merevlemezt és rajt maradt ez a rejtett partíció?
De miért van, hogy a Home Basicet bebooolja, a Profesionalt és az Ultimatet nem? -
Robscot
csendes tag
válasz
matteo_szg #15661 üzenetére
A telepítés végén felugrik egy fekete ablak, gondolom Dos parancssor. Ez kb fél percig van, majd újraindul a noti, de nem bootol be a feltelepített Win.
A Home Basic-nél csak felvillanik a Dosos ablak, újraindul a rendszer és bebootol.
Amúgy mi az a FreeDos-os MBR? -
Robscot
csendes tag
válasz
matteo_szg #15655 üzenetére
A teljes formatálás megvolt a telepítőből, a win-t pedig linux-os laptopra és asztali gépre is sikerült feltenni.
Csak FreeDOS-os laptopra nem. Illetve feltelepül, csak telepítés végeztével nem bootol be az oprendszer, hanem ki-be kapcsol a gép. -
Robscot
csendes tag
Köszi a segítséget.
Az ESC nyomogatásával előjött a BOOT sorrend, ez is elégvolt.Viszont miért van az, hogy FreeDOS-os laptop nem enged felrakni mást csak Win Home Basic-et?
-
Robscot
csendes tag
Asus X55A tipusú notebooknál mivel tudom a BIOS-t elővarázsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Spórolós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest