- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
Kicsirics77 #16694 üzenetére
Jajjjajjjjajjjj.... félreértettem. Azt hittem a "mint" itt kötőszó, nem pedig linux kiadás.
-
kmarci25
veterán
válasz
Kicsirics77 #16692 üzenetére
Innen jött az ötlet. Kifejezetten az Eee PC-t említi a szerző.
inkább linux mint lxde felülettel
Ezt nem értem... -
kmarci25
veterán
Feleségemnek van egy ilyen kis netbookja: Asus Eee PC 1015.
A Win7 Startert a korlátozott képességei miatt lecseréltük Win7 Home-ra, de szegényke így már eléggé roskadozik az 1 GB ramjával.Leginkább a nevének megfelelően használja: net+email. Néha előfordul, hogy word-öt vagy excelt használ.
Így arra gondoltam, hogy az lenne a legjobb, ha a meglévő windows mellé feltennék egy linuxot is, így a linuxon, ami reményeim szerint jóval gyorsabb lenne, mehetne a net, a windows-on meg, ha nagyon kell, a többi win-es program.
A puppy linuxra gondoltam... A kérdés az lenne, hogy érdemes-e hdd-re telepíteni, vagy fusson pendrive-ról? Esetleg az sd slot-on lévő kártyáról is bootol a masina? Van valakinek tapasztalat, javaslata? Nagyon megköszönném. -
kmarci25
veterán
Sziasztok!
Feleségemnek van egy ilyen Asus Eee PC netbookja. Szereti, mert pont elég neki a méret, jól elvan vele, csak egy a baj, hogy nagyon nyüszög már a gép, lassú, mint a tetű. Próbáltam vele már, amit tudtam szoftveresen, defragmentáltam, optimalizáltam az autostartokat, növeltem a lapozófájlt, egy ideig (pár hónapig) jó volt, de most újrakezdte. (Chrome indítása 2-3 perc!) A gond, hogy 1 GB ram van benne, ami ráadásul alaplapra forrasztott, így elvileg nem növelhető. Kérdésem, hogy van-e valami ötletetek, hogy gyorsabban működjön, illetve nincs-e valaki olyan szaki, aki el tudná távolítani a ram modult, és mondjuk a helyére rakni egy nagyobbat (pl. 4 gb-ot)?
Vagy ez ennyi aztán kész? -
kmarci25
veterán
Oké, tárgytalan... Utánanéztem jobban, és kiderült, hogy ráforrasztották... Kapják be!
Azért köszönöm az eddigi segítséget. -
kmarci25
veterán
válasz
nussa5 #15106 üzenetére
Akkor gondolom ez lenne az. Már csak annyi a kérdés, hogy hova teszem bele, mert nem látom a foglalatot.
Bocs, hogy ennyit értetlenkedek, de nem akarom elrontani, de olyat sem akarok venni, amit aztán nem tudok használni...
Aha. Asszem elviszem egy szakihoz. Próbáltam kivenni, de nem mozdult.
Milyen dögök, hogy beleforrasztják, basszus...
-
kmarci25
veterán
válasz
nussa5 #15104 üzenetére
Most is 1gb van benne, és csak egy slot van... Akkor ez elírás, ugye?
Mondjuk ez jó lenne?
Szerk.: Memory 1GB DDR2 SO-DIMM ( MAX to 2GB RAM available) Gondolom ezt láttad az oldalon... Most az a kérdés, hogy anno, mikor vettem volt 1gb-s és 2 gb-s változatban... Akkor mire vonatkozik az infó? Arra, hogy 2gb-ig bővíthető, ahogy írtad is, vagy arra, hogy 1 és 2 gb-s változatban kínálták?
Szerk.: Még 1db 1gb-os modult tudsz beletenni. És azt hova tudom beletenni?
-
kmarci25
veterán
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Adott egy Asus eee PC netbook, amibe szeretnék ramot vásárolni. Ami most benne van, azt lefényképeztem, ez ni.Az a kérdésem, hogy, amit kinéztem ramot, tuti beleillik-e és nem lesz vele gond. Ezt találtam.
Lécci segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Le Mans Ultimate
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged