- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Truthless #29471 üzenetére
Ajánlani senki nem fogja itt a GL sorozatot szerintem.
Én a magam részéről meg vagyok elégedve a GL553 híresen gyenge hűtésével is, de nem használom játékra. Az Overwatch PTR ment rajta kísérleti jelleggel, addig nem volt vele gond. Választani azért választottam, mert a konkurencia ultrathin vackaival szemben ebben még mindig több tér van arra, hogy lehűljön a rendszer. Ez valószínűleg a 17.3"-as notikra még inkább igaz.
Igazából a Te pénzedről van szó, neked kell tudnod, hogy megéri-e a kockázatot, hogy throttlingolni fog több óra játékot követően a kedvezőbb árért cserébe. Visszavinni ilyen indokkal biztos nem tudod majd.
-
leviske
veterán
válasz
Pyttawrx #29466 üzenetére
Közben megoldódott.
Vagy az volt a valós baja, hogy nem volt a gépbe dugva pendrive, vagy pedig a magyar ASUS oldalon más BIOS van fenn, mint ahonnan a Winflash leszedi.
mod: Mindenesetre úgy oldottam meg, hogy a magyar oldalról leszedtem a BIOS-t, kicsomagoltam pednrive-ra és onnan tallóztam Winflash-ben. Onnan rögtön újraindult a gép és kezdte a bios frissítést. (ASUS GL553VE)
-
leviske
veterán
Sziasztok! Volt már másnak is olyan esete, hogy hagyta, hogy a Winflash szedje le a webről a friss BIOS-t és ezt követően az azt írja, hogy rossz formátum? Ráadásul engedne ezt követően is rányomni a frissítésre, csak kidobni nem akarom a gépet.
-
leviske
veterán
válasz
Toothy #29414 üzenetére
Bár már gondolom túl vagy rajta, de a válasz mindenesetre az, hogy nem. Már önmagában sem nyújt elég többlet teljesítményt a 2400MHz-es RAM. Lévén itt nem az 5GHz-es mainstream desktop processzorokról beszélünk, hanem fele órajelen duruzsoló társaikról. Nem a RAM lesz az, ami játékban visszafog.
Ráadásul a megeshet, hogy az ASUS esetleg csak az adott órajelig engedélyezte a BIOS-ban, így csak pénzkidobás a magasabb órajelű memória.
-
leviske
veterán
Sziasztok!
Van egy GL553VE notim (7700HQ, HD630/GTX1050Ti). Az a gondom, hogy a Firefox-ot driverből GeForce-al gyorsítva random időközönként kékhalált kapok. Pontosabban a Jún.26. előtti legfrissebb GeForce driverrel kékhalál (Video_TDR_Failure (nvlddmkm.sys)), gyári driverrel kifagyás, legfrissebb WHQL driverrel kékhalál (VIDEO_SCHEULDER_INTERNAL_ERROR).
Tapasztalt más is ilyesmit? Esetleg megoldásra javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest