- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tails111
aktív tag
válasz
Ganz-[HUN] #25761 üzenetére
Szerezni kellene olcsó USB wifi sticket azzal megpróbálni.
-
Tails111
aktív tag
válasz
Ganz-[HUN] #25758 üzenetére
A német netek ótvar minőségét ismerve akár net is lehet de ezt azért így nem lehet kimondani.
Nincs ismerőse ahová átvinné a gépet más neten is kipróbálni?
Csak ő gépét dobja le? Wifi jel erőssége jó? -
Tails111
aktív tag
válasz
Diokhan #25589 üzenetére
Az a legjobb megoldás ha beviszed. Keress valami korrekt szervizet.
Amit Gergosz2 írt az a hiba is előfordulhat. Ezért is érdemes szakemberrel megnézetni.
Ők megállapítják pontosan mi a hiba. Látatlanban csak tippelgetünk.
Viszont ne halogasd mert csak tovább romlik állapota. -
Tails111
aktív tag
válasz
Diokhan #25572 üzenetére
Az általad említett hibajelenség VGA hibára hajaz de nem 100%.
A hiba filmnézés közben egy idő után jön elő, ilyenkor csíkozódik a kép.
Megszűnik a háttérvilágítás és többször csak idő után ( 10 perc) tudod újra használhatóvá tenni.Nagyon hasonlít a VGA hibára. Film nézés közben terheled a videokártyát idővel felmelegszik.
Takarítva és újrapasztázva sosem volt még jobban melegszik. Ami idővel károsodást is okozhat.
De lehet már megtörtént. Ilyenkor a hibajelenség idővel gyakrabban jelentkezik majd VGA megadja magát.
Előfordulhat hogy még nem károsodott csak túlmelegszik és ezért jön a hibajelenség.Én helyedben bevinném egy PC szervizbe kitakaríttatnám újrapasztáztatnám. És megkérném teszteljék
sérült e a VGA vagy nem.Ha szerencséd van akkor nem károsodott. Ha nincs szerencséd VGA csere. A tiédben ha jól láttam
NVIDIA GeForce GT 120M - 1 GB DDR2 VRAM MXM II. ez cserélhető.
http://www.aliexpress.com/store/product/NVIDIA-GeForce-GT-120M-GT120M-GDDR2-1GB-MXM-II-Graphics-Video-Card-for-Asus-K51-K51IO/401547_32331222224.html
-
Tails111
aktív tag
válasz
Seven66 #5575 üzenetére
Sajnos nagyon sok Asus notihoz csak Vista driverek vannak. Azért lehet megoldás.
Én is pár hete vettem egy Asus A7SN-7S026 notit természetesen csak Vistás driverek voltak hozzá. Mivel láttam hogy vannak olyan gépek amihez XP is van ezért nem a notihoz hanem a benne lévő hardverekhez kerestem drivert. Kemény 4 óra kutakodás után mindent megtaláltam és működik is.Tudod milyen csipset hangkari hálólkártya STB van a notiban.
Asus honlapján a kutakodj ha talász más notit amihez van XP driver és ugyanaz a csipset van benne akkor az a csipset driver neked is jó. A többi hardvernél hasonlóan. Macerás de
nekem megérte. Hs szerencsés vagy mindenhez találhatsz drivert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest