- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
caRhaRtt
csendes tag
én, most vettem az f5v ap011 notimba +1giga ramot, és jelentősen gyorsult a gépezet... csak sajna az üzemidő csökkent negyed órával
de hát vmit vmiért...
-
caRhaRtt
csendes tag
sziasztok,
van 1 F5V AP011-es notim, és csak 4400mAh-s aksi van benne... van arra mód, hogyezt nagyobbra cseréljem? mert most hogy vettem bele +1giga ramot, csak 90perc az aksiidő... -
caRhaRtt
csendes tag
sziasztok,
olyan kérdésem lenne, ha vista-ban aksiról megy a gépem, akkor vmiért lassabb lesz a rendszer (hiába van full performance-ra rakva) vki tudna ebben segíteni, mitől van ez? előre is köszönöm
üdv. -
caRhaRtt
csendes tag
nekem AP011 notim van, abba jobb oldalon és felém van az aksi, akkor ne is álmodjak róla, hogy 9 cellásat tegyek bele? mert nem férne el? nem lenne rossz, mert így csak 2 órát bírja alap használattal, ha le van véve a fényerő, akkor is alig pár perccel hosszabbodik...
-
caRhaRtt
csendes tag
sziasztok,
egy gyors kérdésem lenne... 1 hónapja vettem 1 f5v ap011 notit, 4400mAh-s aksi van hozzá, és csak 1óra 55percet bírja... normális ez? vistaval használom, fényerő kb a negyedén (így kényelmes is, mert amúgy naon fényes a kijelző) és általában böngészek, msn-ezek... haver vett hasonló gépet 7600mAh-s aksival, neki több mint 4 és fél órát bírja... sztetek lehet venni nagyobb aksit hozzá?
köszi a válaszokat előre is -
caRhaRtt
csendes tag
nekem is f5-ös gépem van, 2 napja ;) nekem amit adtak driveres cd-t azon csak 32bites vista-hoz vannak a driverek, xp-hez szépen sorba netről kell levadászni mindent... www.asus.com
a hanghoz még a driver telepítése előtt fel kell tenni 1 UAA (vmi high deffinition audio akármi) cuccot, de az asus oldaln ezt írják is az audio drivernél...
az aksiidőről mondjon má' nekem vki vmit, hogy neki mennyi, mert nekem kicsit kevés sztem... kb 90 percet bír amolyan átlagos felhasználás mellett (kis net, msn, talán kis másolgatás) csak annyi, hogy a net be van dugva... ez normális?
amúgy dual core 1,86GHz cpu, 1x1 giga ram, ati x2300, 120giga sata, 15,4 WXGA -
caRhaRtt
csendes tag
-
caRhaRtt
csendes tag
sziasztok,
némi támogató/elrettentő véleményt szeretnék a köv notiról, hétfőn szeretném magamévá tenni...
[link]
válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged