- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
mighty eagle #21469 üzenetére
nyomjad persze, máskülönben nem nem fognak a kontaktfelületek találkozni.
nálam ennyire van benn, bár ehhez fotó sem kellett volna, elég leírni, hogy tövig.
egy törölgetés meg már ráférne -
szabonagyur
félisten
válasz
mighty eagle #21466 üzenetére
N550/N551 Wifi az nagyon rossz egyeseknél, sajnos ez ilyen is marad valószínűleg...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
mighty eagle #21466 üzenetére
rendesen benyomtad a csatlakozót a helyére? eléggé szorulós eleinte, rendesen erőlködni kell hozzá.
-
NTonee
veterán
válasz
mighty eagle #21404 üzenetére
a memória slot ugyanaz ránézésre, de ne rakd bele a 1,5V-os modult. Az asus faq írja is, hogy problémákat okoz, ha egyáltalán beindul.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
mighty eagle #21404 üzenetére
foglalatot passzolom, de csak a ddr3l megy bele,
a hddt lehet csak 2 csavar fogja tartani, de az alsó fedlapot vagy 10 hiperérzékeny torx5 csavar tartja, amiket állítólag kisebb csodaszám egyben, hiba nélkül visszatenni,
gariztatás előtt visszarakod és nincs para (csak ne potyogjanak ki a csavarok)
n551nél még vannak wifi problémák, azt meg, hogy melyiket érdemesebb, az alapján döntsd el, hogy mi a fontosabb: általános felhasználás -> n550 (jobb wifi, sokkal szebb kijelző, de gyengébb kártya, nehezebb bővíthetőség, meg ha az zavar, nem kiszedhető az akku), vagy elsődlegesen játék -> n551jm (jobb vidkártya, azt hiszem csak HD kijelző, tehát kevesebb pixelt számol, viszont ez csúnyább mint az FHD IPS, és a wifije is rossz)
nekem pl többet dob a user experiencen az IPS kijelző, mert ritkábban játszom, de amikor igen, akkor is elmegy mondjuk a far cry 4 40 fps körül mediumon, ami nekem megteszi.bővebb véleményezést szerintem csak az n550ről fogsz találni a topicban, mert az van egy ideje kinn a piacon, arra ajánlom a keresés funkciót jobb felül, én pl már többször véleményeztem.
ja meg vannak tesztek is a gépekről (ha az n551jk érdekel, olvasd össze a két cikkből, a házzal kapcsolatosakat a jm tesztből, a belsővel, kijelzővel kapcsolatosakat a jk tesztből)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest