- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz Kartács #29358 üzenetére
,,Az fura, hogy a gép típusa S410UA, de a BIOS-ban és a Windowsban is X411UA szerepel... why?"
Mert ugyanaz az alaplap benne, csak a bódé más rajta.Vigyázz, mert a realtek wifit is ugyanúgy fel lehet telepíteni, mint a qualcomm drivert csak épp gondok lesznek vele. De intel kártyákkal is szerelték a gépet. Ott van mindhez a driver a support oldalon külön.
[ Szerkesztve ]
-
Kartács
aktív tag
Na úgy néz ki megoldódott.
Kiderült, hogy az Eset Smart Security HTTP/HTTPS protokon szarja fogta meg ki kellett kapcsolni és utána jó lett.
Bár eddig sose találkoztam ezzel a problémával pedig 5-6 éve telepítem a programot gépekre és az asztali gépemen sem kellett ezt kikapcsolni szóval furcsa.i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
draco31
veterán
S410IJ van nekem lassan egy hónapja. Ebben is valami Realtech cucc van, és viselkedik néha furcsán. Néha eldobálja a WiFi-t, vagy nem csatlakozik az 5Ghz-re, csak a 2.4-re, máskor meg fordítva.
Nálam viszont nincs külön vírusírtó, 5-6 éve Defenderezek, így az biztos nem zavar be. Eddig bevált.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs