- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Dicker #21156 üzenetére
Én megvettem a G56JK-t angol billentyűzettel és fullHD TN(?) panellel, eddig egy napot használtam(mert behalt a bios), de mind teljesítményre, mind használhatóságra meggyőzött még a billentyűzet ellenére is. Ráadásul 220k-ért hozzájutottam. az összeszerelés minősége nem tudom milyen lehet, de egy HDD caddyt belerakva annyira púpos lesz a gép alja(szemmel nem látni), hogy a gyári fedlapot nem lehet visszapattintani teljesen a helyére.
De ez legyen a legkisebb gondom.
-
NTonee
veterán
válasz
Dicker #21156 üzenetére
az n550-ről előttem írt ZavaBalazs. Gyenge zsanér, az a fekete képernyős dolog pedig engem eléggé a plafonra tenne. Szétszedni nem kéne a gépet, mert utána meg széthullik magától.
Manapság ez van sajnos.Nem mellékesen a G551 topicjában az utolsó hsz-oknál akadt ki egy vásárló. Annyira gagyi az egész, hogy helyből vissza is küldte fenébe.
Elindult inkább az Acer VN7-791 Nitro irányába, a notebookcheck.net tesztelőinek tetszett a gép, kíváncsian várom, vajon vissza fog e írni, hogy milyen.
-
NTonee
veterán
válasz
Dicker #21153 üzenetére
őszintén szólva én mindet kihagynám. Az N550 még talán, de az 551-el gondok vannak. Gyenge a wifi (pontosabban a burkolat nagyon árnyékol), gagyi anyagminőség. A G551-nél még a kijelző is katasztrófa, a legsilányabb tn panel került bele, amit csak találni lehet.
A 860m megérné az árát egyébként és a hűtésnek még nem is ezzel van gondja általában, hanem a mellé rakott core i7-el. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Dicker #21153 üzenetére
az 551-eknek más a háza, mint az n550jk-nak, oldalt van a hőelvezetés (n550jk a zsanérnál fújja a meleg levegőt, mint a macbookok), kiszedhető az akku (n550-ben beépített), az n551jk és g551jk csak festésre más, szóval 3 gépet nézel.
az n550nek elég kényes az alsó fedlapja, nekem pl egyszer lett leszedve, mégis egy csavar már hiányzik belőle. (a laptopszalon utólag le is vette a ram/ssd bővítést, mint opciót, mondván ők nem vállalják ennek a szétszedését) ezt leszámítva nekem komoly bajom nincs vele, csak egy-két kisebb bosszúság (néha nagyon hátranyitva fekete képernyőt kapok, de fn+f7 kétszeri megnyomására ez el is múlik)
a JM kijelzője, hát... gondolom az átlag TN szintet (=béka segge alatt) hozza, meg hát ugye az csak HD, az IPS az FHD is. épp ezért azt mondanám, hogy ha inkább a játék, minél szebb beállításokkal az elsődleges, akkor az n551jm-et vinném, ha viszont csak mellékes (pl elég a ~40 fpssel far cry 4-ben mediumon), és inkább hétköznapi felhasználásra, filmezésre, ilyesmikre kell, akkor vár az IPS master race
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OLED monitor topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest