Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4rs
tag
Vettem egyet, ugyan ezt csinálta. Visszavittem 3 napon belül. Elküldték a notebookot szervizbe. Adtak a boltban egy másikat, mert az nem volt javítható. Az is ugyan ezt csinálta (XP, Vista, 7, Debian alatt is, de csak akkumulátorról). Boltban felhívták a szervizt, hogy hogyan lehet ez. A boltosnak azt mondták, hogy típushiba. Ettől még nincs baja, de ha számomra nagyon zavaró, levásárolhatom az árát. Röviden ennyi.
És kétszer is fordult már elő, hogy folyosón sípolást hallottam, és mind a kétszer K50AB-től származott, mert kíváncsiságból közelebb osontam megnézni.

Nálam négyből négy. Lehet, hogy mázlis környéken lakom, de ez is a szervizt álláspontját erősíti, szóval lehet benne valami.

Többihez nem igazán tudok hozzászólni, nem nagyon próbáltam, Win 7-el nekem sem akart visszakapcsolni azt hiszem, de most XP-vel mintha jó lett volna. Egyébként többnyire asztaliként használom hálózatról, nem nagyon van szükségem hasonló funkciókra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx