- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4rs
tag
Vettem egyet, ugyan ezt csinálta. Visszavittem 3 napon belül. Elküldték a notebookot szervizbe. Adtak a boltban egy másikat, mert az nem volt javítható. Az is ugyan ezt csinálta (XP, Vista, 7, Debian alatt is, de csak akkumulátorról). Boltban felhívták a szervizt, hogy hogyan lehet ez. A boltosnak azt mondták, hogy típushiba. Ettől még nincs baja, de ha számomra nagyon zavaró, levásárolhatom az árát. Röviden ennyi.
És kétszer is fordult már elő, hogy folyosón sípolást hallottam, és mind a kétszer K50AB-től származott, mert kíváncsiságból közelebb osontam megnézni.
Nálam négyből négy. Lehet, hogy mázlis környéken lakom, de ez is a szervizt álláspontját erősíti, szóval lehet benne valami.
Többihez nem igazán tudok hozzászólni, nem nagyon próbáltam, Win 7-el nekem sem akart visszakapcsolni azt hiszem, de most XP-vel mintha jó lett volna. Egyébként többnyire asztaliként használom hálózatról, nem nagyon van szükségem hasonló funkciókra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Marvel Snap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest