Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
formasu
tag
válasz
Mike_26
üzenetére
Kérdésedre megnéztem az egy napos F3SC-AP325-ös gépemen Everest-el az órajelet. Az energiagazdálkodásnál a Power4 Gear séma van állítva automatikusan, és szabályozza az órajelet 800-2400 Mhz-ig, és a memoria órajelet 200-500 MHz-ig láttam változni. Érdekes, hogy a procim 2.2 GHz-es, és még túl is húzza! Egyébként a géphez kapott CD-ről a drivereket mind bejelöltem, és sorban mindet fel is tette. Más drivert nem kerestem, ill. egyet igen, de azt sehol nem találom, a Turbo Memory driverét! Lehet, hogy XP-re nincs is, de ezt nem írják a gépkönyvben!
-
válasz
Mike_26
üzenetére
hol (mivel) nézed a tényleges órajelet? mert például az oprendszer saját "mutatója" nálam sem mindig azonnal követi a proci órajelének a változását, de ha everest, cpu-z...stb progival nézem, akkor világosan látszik, hogy folyamatosan változik az órajel, az igénybevételnek megfelelően!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx