- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Magyarított Android alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Kovács84 #3996 üzenetére
Az Asus weboldalán ezt a gépet Ac-nek nevezi, és a 3000-es sorozaton belül van. A többi drivert is einnen szedtem ezalól a típus alól és minden működik. Megy a kártyaolvasó, wifi,power4gear,mailchecker,vga, lan, minden tökéletes lenne,de ez a kamera nem akar jó lenni sehogysem. Már amikor a chipset utilityt raktam fel, az is isemretlen eszköznek észlelte a többi usb-s között. Az xp sp2-es, most frissítettem fullra a microsoft updateről, még valami drivert is leszedtem éppen ilyen ismeretlen eszközhöz valót,de nem éled a cam.. Fogalmam sincs,hogy milyen cam lehet benne, mert nincs semmi papírom a gépről és mivel nem isemrte fel a camet így persze adatot sem tudok lekérni sem eszközkezelőből, sem máshonnan. Van azonosítója, de az valami érthetetlen hieroglifa
Hiába sp2-es az xp, az egyik camprogi azt javasolja,hogy updateljem sp1-esre!! vagy 2-esre..
Megpróbálom amit mondtál,hogy az A6000U camdriverét leszedem, mert sejtelmem sincs, hogy hány megapixeles ami ebben a gépben van.
Köszi a segítséget addig is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ LENOVO T14 GEN 5 l Core ultra 5 135H vpro l 16GB DDR5 l 512SSD l WINDOWS HELLO l TÖBB DARAB
- HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Fujitsu E736 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged