- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
light1994012
tag
válasz Pyttawrx #31842 üzenetére
Köszönöm a tippet, nem ilyen paszát szoktam használni, de majd kipróbálom.
Hidd el én se a levegőbe beszélek, de szerintem erős azt mondani, hogy a ROG-ok hűtése rossz. Biztos volt olyan sorozat amire igaz, de ez minden gyártótól elmondható. Tapasztalatból mondom, hogy teljesen jók a ROG-ok hűtése, a többi gyártóhoz hasonlítva, legalábbis mostanában biztos.Xiaomi 14 Ultra, Playstation 5, Asus ROG Zephyrus GX701GV
-
blue_23
senior tag
G531-em van, CPU stressz teszt alatt 71-74 fok, world of warships 71, WWz 76, COD warzone 74, Anthem 81, mindez MX2-vel, akár 4 óra játék után. Tudom, hogy Anthemen kívül nem a legerőforrásigényesebb játékok, viszont ott a ventillátor is csendes, füles nélkül se zavaró.
Híresen rossz hűtést korábban arra alapoztad, hogy vásárlást követően újra kell pasztázni, innentől kezdve nem tudom mi alapján írod. Melyik laptophoz képest rossz?
Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
nagyúr
"De hidd el híresen rossz a ROG-ok hűtése"
Na ez így nem igaz.ROG-on nőttem fel,igaz,felső kategórián,G74-től minden gép meg volt.Kategóriájában a legjobb hűtésük volt.A VC hűtést nem is említem.Persze ennek meg is van az ára,az is felső kategóriás.
Közép kategória az más.Ott érdemes a teszteket megnézni,melyik sikerült jól,ami a hűtést illeti.Általában azért egy profi pasztázás már sokat segít.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest