- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Ha valakinek ACPI compliant hibával elszáll a Windows 7 (telepítő sem fog menni már), annak a BIOS-ban át kell állítani az OS-t Windows 7-re, és akkor úgy megy hibátlanul.
Most visszarakom a Windows 10-et, meglátjuk itt működik-e a VGA.
Mint kiderült a számomra, az első alaplapi bios frissítés dGPU vBIOS frissítést tartalmazott, ezért amikor alaplapi bios frissítést megcsináltam és a dGPU bios-t akartam frissíteni, akkor a WinFlash rámszólt, hogy már frissebb van fent.
keresőnek: X552MJ
ITjunior: Erre nagyon kiváncsi leszek, mert eddig mindig úgy csináltam, hogy felpakoltam minden drivert, ahol kérte, ott újraindítottam, aztán a végén az iGPU majd a dGPU drivert toltam fel, több gép is évek óta megy hiba nélkül, köztük van laptop is.
-
szabonagyur
félisten
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Te jó ég ember mit művelsz azzal a géppel...

VGA Bios-t frissíteni laptopnál? BIOS frissítés után azért nem indult el mivel valószínűleg a beállítások elmásztak benne, így persze, hogy nem tudott elindulni...
Azt ugye tudod, hogy a Win7 még mindig nem támogatott ennél a gépnél és ezért vannak a hibáid is?
A drivereket sem ABC sorrendben kéne felrakni, illetve ahogy olvastam korábban Win10 volt fent, most meg Win7 van ahogy látom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Asus Zephyrus G15 4K Ryzen 7 6800HS
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx