- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- iPhone topik
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Apple Watch
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
adamsky92 #21327 üzenetére
hát ha van rá keret, és hajlandó is vagy elkölteni rá az extra pénzt, akkor mindenképp megéri szerintem. főleg az IPS kijelző dob sokat a user experiencen szerintem.
mondjuk lehet nem a legjobb embert kérdezted, én alapból szeretek jelentősen emelni a büdzsémen, prémumabb cucc reményében (notit is 160-ért akartam venni, lett belőle 240, mobilnál hasonlóképp), elfogult vagyok az n550-nel (ugye nekem is ez van, és bár van pár apróbb gyermekbetegsége, nem bántam meg, max a koncepciót, hogy egy mindenes laptop, ahelyett, hogy egy bivaly akkus subnoti, mellé minimum perifériák asztalra, vagy egy komplett asztali, de ez a projekt picit nagyobb költségvetésű lenne, szóval az már más tészta), az X-szel meg előítéletes, ha ennyivel olcsóbb, akkor tényleg nagyon ki lehet spórolva belőle az anyag. ezt is féltem kicsit táskában hordani, annál el nem bírom képzelni mennyire tartanék tőle.gondolom kapásból a billentyűzet rákoptatja magát a kijelzőre effektus arra érvényes lehet, mert tud hátulról horpadni a kijelzője rendesen, az N kijelzőjén még nem láttam nyomát a billentyűknek (az előző asusom, egy k52f, szintén megkapta a kijelzőre a bill mintázatot, pedig az egész stramm kis házban volt az x-ekhez képest)
szóval röviden: ha van rá rászánható pénzed, akkor vedd az N-t, az X-ben szerintem sokkal több a kérdőjeles/rossz terület (anyagminőség, kijelző, billentyűzet pölö), mint az N esetén, ami egy teljesebb gép (de közel sem tökéletes ez sem, hozzáteszem)
Új hozzászólás Aktív témák
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptop, Ryzen 7 7735HS, RTX 3050 6GB, szép állapotban
- Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7390 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-8350U 8GB 256GB magyar vbill gar
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő