- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
CHIPman
üzenetére
Hi! Gondolom az ára miatt tetszett meg az AMD, de szerintem ne felejtsük el, hogy még egy 85-90K-s bolti árú gépben lévő T4200 is itt-ott elver a P320-at, szóval magánvélemény, de engem a cpu jobban zavarna és a legkevésbé sem érdekelne, hogy 512Mb vagy 1Gb memót kapna a vga, mert bár ddr3-as de a 64bit memó bus elég haramtos és a viszonlyag gyenge HD5470-nek is szerintem felesleges 1Gb memó. Szóval szvsz nem ér meg 5 ezret a plusz 512Mb memó.
Hogy 5 ezret megér-e +1Gb memó, a válasz szintén nem, mert elég gyakran lehet kapni 5-6-ért itt a PH-n is 2Gb memót is. Szóval célszerű olyan gépet venni amiben 1x2Gb memó van és vehetnél bele még 2Gb-ot. 3Gb=2+1Gb ugye, ha bővíteni akarsz, a gari miatt szívás lesz... (mert az 1Gb memód a polcon fog pihenni míg le nem jár a 24 hó gari)
Nekem K52JR van, nem hinném, hogy sokban tér el a 2 gép minőség ügyileg, zsanérok stabilak, gép sem nyekereg elég jól össze van rakva, a billentyűzet felső széle viszont picit tényleg "lifeg" de nézd meg élőben valahol, szerintem egyáltalán nem vészes, főleg ha az előző notid mondjuk MSI volt...
(nálam 3 féle volt, többet soha nem lesz 1db sem, előbb veszek Fujit komolyan mondom...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(nálam 3 féle volt, többet soha nem lesz 1db sem, előbb veszek Fujit komolyan mondom...)
Pyttawrx