Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.Skynet

senior tag

válasz CHIPman #11686 üzenetére

Hi! Gondolom az ára miatt tetszett meg az AMD, de szerintem ne felejtsük el, hogy még egy 85-90K-s bolti árú gépben lévő T4200 is itt-ott elver a P320-at, szóval magánvélemény, de engem a cpu jobban zavarna és a legkevésbé sem érdekelne, hogy 512Mb vagy 1Gb memót kapna a vga, mert bár ddr3-as de a 64bit memó bus elég haramtos és a viszonlyag gyenge HD5470-nek is szerintem felesleges 1Gb memó. Szóval szvsz nem ér meg 5 ezret a plusz 512Mb memó.

Hogy 5 ezret megér-e +1Gb memó, a válasz szintén nem, mert elég gyakran lehet kapni 5-6-ért itt a PH-n is 2Gb memót is. Szóval célszerű olyan gépet venni amiben 1x2Gb memó van és vehetnél bele még 2Gb-ot. 3Gb=2+1Gb ugye, ha bővíteni akarsz, a gari miatt szívás lesz... (mert az 1Gb memód a polcon fog pihenni míg le nem jár a 24 hó gari)

Nekem K52JR van, nem hinném, hogy sokban tér el a 2 gép minőség ügyileg, zsanérok stabilak, gép sem nyekereg elég jól össze van rakva, a billentyűzet felső széle viszont picit tényleg "lifeg" de nézd meg élőben valahol, szerintem egyáltalán nem vészes, főleg ha az előző notid mondjuk MSI volt... :DDD (nálam 3 féle volt, többet soha nem lesz 1db sem, előbb veszek Fujit komolyan mondom...)

Új hozzászólás Aktív témák