Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medical
aktív tag
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Sziasztok!
Először is köszönöm a segítségeteket. Amint írtam is a gépet kb. 2 hónapja vettem 196 eFt. ért.
Igen én is gondoltam rá, de itt mifelénk (Szabolcsban) nem biztos, hogy annyira lehet turkálni a RAM okban!
Kérdezitek, mért fontos bele 8GB RAM, nos, nem tudok semmi olyat mondani, hogy fontos lenne. Nem játszom, nem munkához, nincs semmi extrém. Még is miért, furcsának fogjátok találni, de ez az igazság. Akkor leírom! Én olyan vagyok, hogy szeretem a lehetőséget miben kihasználni, illetve mindent fúllon járatni. A használati leírásban az áll, hogy a gépet 8GB RAM ig lehet bővíteni, nos, kíváncsi vagyok gyorsabb lesz tőle a gép vagy nem. Ennyi. Van e még valami ötletetek, milyen fajtát, márkát keressek, ami meg bízható és bele rakható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx